Μπάρκα: «Μίλησαν περίεργα για μένα, ενώ αν με πετύχουν έξω θα μου πουν “σε λατρεύω”»
TV Gossip

Μπάρκα: «Μίλησαν περίεργα για μένα, ενώ αν με πετύχουν έξω θα μου πουν “σε λατρεύω”»

Μπάρκα: «Μίλησαν περίεργα για μένα, ενώ αν με πετύχουν έξω θα μου πουν “σε λατρεύω”»

Τι είπε για το «Πάμε Δανάη!» που συνεχίζει τη νέα χρονιά στο Mega;

Για την τηλεόραση, την ανανέωση του συμβολαίου της στο Mega και άλλα πολλά μίλησε η Δανάη Μπάρκα στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Μια και αναφέρθηκα στη μικρή οθόνη, πώς ένιωθες που τους τελευταίους τρεις μήνες το πρόσωπό σου απασχόλησε τόσο πολύ το τηλεοπτικό ρεπορτάζ;

Όπως είδες, δεν μιλούσα εγώ όλο αυτό τον καιρό. Ο καθένας είχε τα ρεπορτάζ του, κάποια ήταν σε άλλη στρατόσφαιρα. Υπήρξαν άνθρωποι που μίλησαν λίγο περίεργα για μένα, ενώ αν με πετύχουν έξω θα μου πουν «αχ, σε λατρεύω, είναι σπουδαίο αυτό που κάνεις!». Εκεί θα το σχολιάσω με τους συνεργάτες μου. Θα τους πω: «Κοιτάξτε το μήνυμα που μου έχει στείλει και πώς μιλάει για μένα».

Από την άλλη, ένας κακός παρουσιαστής μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος ή και το αντίστροφο.

Το προσυπογράφω. Αυτά τα τρία χρόνια που είμαι στην τηλεόραση αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι άνθρωποι προκειμένου να βγάλουν μια είδηση, θα πουν και πράγματα που δεν ευσταθούν για να έχουν έναν ρόλο. Είμαι πολύ μικρή για να τους κρίνω – και επαγγελματικά και ηλικιακά. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως μπορεί και κρίνεται από το αποτέλεσμα.

Εσύ από πότε ήξερες ότι το Πάμε Δανάη! θα συνεχιστεί κανονικά του χρόνου;

Δεν τέθηκε ποτέ κάτι άλλο στο τραπέζι! Έχω υπέροχη σχέση με τη διοίκηση – έτσι κι αλλιώς δεν έχω δουλέψει σε άλλο κανάλι, ούτε μου αρέσει να αλλάζουν οι ομάδες μου. Από τη στιγμή που όλα πήγαιναν καλά, γνωρίζαμε ότι συνεχίζουμε. Έγινε και μια ωραία κουβέντα και είπαμε ότι είμαστε εδώ να το παλέψουμε, να ανανεωθούμε και να συνεχίσουμε.

Διαβάστε ακόμη

Δανάη Μπάρκα: «Όπως δεν θα ρωτήσουν έναν με κοιλιακούς πώς νιώθει με μαγιό, δεν θέλω να ρωτάνε και μένα»

Δανάη Μπάρκα: Το εμετικό μήνυμα που έλαβε και η «πληρωμένη» απάντησή της

Δανάη Μπάρκα: Απάντησε στην παρέμβαση των «Σπαρτιατών» στην εκπομπή της – «Δεν κοτέψαμε!»