Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο κόσμος ποτέ δεν με πρόδωσε»
TV Gossip

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο κόσμος ποτέ δεν με πρόδωσε»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο κόσμος ποτέ δεν με πρόδωσε»

Οι πολίτες της χάρισαν την ψήφο τους εκλέγοντάς τη περιφερειακή σύμβουλο στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

Περιφερειακής σύμβουλος στον Νότιο Τομέα της Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά εκλέχθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου και δηλώνει έτοιμη μιλώντας στο okmag.gr να δουλέψει σκληρά για να τιμήσει τις ψήφους που της έδωσαν.

Πώς νιώθετε μετά την εκλογή σας ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά;

Για μια ακόμη φορά είχα την αγάπη του κόσμου με το μέρος μου. Αυτό είναι κάτι που δεν αντικαθίσταται από τίποτα άλλο. Ίσως γιατί αυτό το αλισβερίσι που έχω με τον κόσμο, που αγαπώ και με αγαπά. Είναι κάτι που ευοδώνεται και ο καρπός είναι η επιτυχία σε ό,τι ασχολούμαι. Με ό,τι κι αν έχω ασχοληθεί, ο κόσμος ποτέ δεν με πρόδωσε. Ξέρει ότι είμαι εδώ για όλους – για τις άσχημες, αλλά και τις καλές στιγμές. Σηκώνω πάντα το τηλέφωνό μου και ο κόσμος ξέρει ότι βοηθώ, όπου κι αν μπορώ.

Περιμένατε το τόσο υψηλό ποσοστό ψήφων;

Ο κόσμος με στήριξε τόσο πολύ που κι εγώ η ίδια δεν το πίστευα, παρόλο που δούλεψα σκληρά στον προεκλογικό μου αγώνα. Προτίμησα εγώ η ίδια να δίνω το ψηφοδέλτιό μου στον κόσμο, να σφίγγω το χέρι του άλλου και να του μιλώ και να του ζητώ να με στηρίξει. Αυτή η άμεση επαφή με τον κόσμο νομίζω ότι είναι αναντικατάστατη. Φυσικά, υπήρχε μια ομάδα που έκανε όλες τις ετοιμασίες, μου έφτιαξαν τα ψηφοδέλτια κλπ. Από εκεί και πέρα, η καλή ομάδα και εγώ, με ηρεμία και αγάπη φέραμε αυτό το αποτέλεσμα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με ακολούθησαν σε αυτήν την προσπάθεια. Σε ένα μεγάλο βήμα παραπάνω που έκανα. Ήμουν ήδη 33 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτός είναι και ο λόγος που απάντησα ναι στην πρόταση του Γιώργου Πατούλη αρχικά και έπειτα του Νίκου Χαρδαλιά, διότι έχω και την εμπειρία. Δεν βγήκα ξαφνικά από το σπίτι μου και είπα θα ασχοληθώ με την πολιτική. Έχω δείξει δείγματα γραφής στην τοπική αυτοδιοίκηση και πλέον γνωρίζω πως μπορώ να προχωρήσω σε αυτό το βήμα. Είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά και να απαντήσω σε όσους με ψήφισαν ότι δεν έκαναν λάθος. Ανυπομονώ γι’ αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

Διαβάστε επίσης

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έφυγε πολύ νέα. Τη θυμάμαι σαν άγγελος γιατί έτσι ήταν»