Δεληβοριάς για Μάθιου Πέρι: «Στον Τσάντλερ ακουμπήσαμε όσα είχαμε μέσα μας»
TV Gossip

Δεληβοριάς για Μάθιου Πέρι: «Στον Τσάντλερ ακουμπήσαμε όσα είχαμε μέσα μας»

Δεληβοριάς για Μάθιου Πέρι: «Στον Τσάντλερ ακουμπήσαμε όσα είχαμε μέσα μας»

Η συγκινητική ανάρτησή του

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Φοίβος Δεληβοριάς για τον Μάθιου Πέρι που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών.

Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ συντρόφευσε την παιδική μας ηλικία δείχνοντάς μας πως είναι η πραγματική φιλία αλλά και το χιούμορ που πλαισίωνε και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Άπαντες – είτε από τον καλλιτεχνικό χώρο είτε απλά φανς του ηθοποιού – έχουν κατακλύσει τα social media με στιγμιότυπα από τη σειρά, Τα φιλαράκια, αλλά και ατάκες του που άφησαν εποχή.

Ο τραγουδιστής θέλησε να πει δύο λόγια για τον Μάθιου Πέρι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τους περισσότερους να ταυτίζονται μαζί του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Για πολλά αληθινά πρόσωπα που κάθισαν μαζί μας κάποτε στον ίδιο καναπέ, δεν θα στενοχωρηθούμε τόσο. Στον Τσάντλερ ακουμπήσαμε πολλά απ’αυτά που είχαμε μέσα μας και δεν το ξέραμε καν.

Την δυσαρέσκεια απέναντι σε οτιδήποτε μας έκλεβε τα νιάτα, τα αστεία που δεν σκεφτήκαμε πρώτοι, την πολυθρόνα απ’την οποία τελικά κάποια στιγμή βίαια σηκωθήκαμε.

Φεύγοντας, είναι σα να χάνεται κι εκείνο το όνειρο: οι φίλοι να γίνουν η «άλλη» οικογένεια, το επιτραπέζιο η απόλυτη περιπέτεια, η εξιστόρηση μιας κωμικής ερωτικής βραδιάς να ξεπερνάει ως βίωμα τον ίδιο τον έρωτα.

Σήμερα σκέφτομαι όσες φίλες και φίλους μοιραστήκαμε αυτό το μετεφηβικό τηλεοπτικό λούνα παρκ.

Και θέλω ειλικρινά να τους στείλω συλλυπητήρια-δεν μπορεί να είναι τυχαίο που η είδηση μας βρήκε Κυριακή μεσημέρι».

Διαβάστε επίσης

Μάθιου Πέρι: Συντετριμμένο το Twitter με την απώλειά του – «Θρηνούμε έναν φίλο μας!»