Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Σφιχτές αγκαλιές και τρυφερά φιλιά στα backstage της συναυλίας της
TV Gossip

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Σφιχτές αγκαλιές και τρυφερά φιλιά στα backstage της συναυλίας της

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Σφιχτές αγκαλιές και τρυφερά φιλιά στα backstage της συναυλίας της

Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο πάρτι για τα 30 χρόνια πορείας της αγαπημένης της στη μουσική

Μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια πορείας της στο μουσικό στερέωμα, έδωσε το βράδυ της Τετάρτης 10/7, στο θέατρο Πέτρας, η Δέσποινα Βανδή, εκεί όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου για να την αποθεώσει!

Φυσικά, στο κοινό, εκτός από τα δυο της παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, βρέθηκε και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος την καμάρωσε να δίνει μία από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής της!

Ο ηθοποιός, βρέθηκε και στα backstage για να τη στηρίξει, εκεί που ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» να αγκαλιάζονται σφιχτά και να φιλιούνται τρυφερά, αγνοώντας τα φώτα, τις κάμερες και τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης, μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και μαζί είμαστε ευτυχισμένοι», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη στο After Dark.

Δέσποινα Βανδή: «Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης» 

«Ναι είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος. Όπως λέει ο στίχος του Μαγιακόφσκι, πάσχω από πυρκαγιά καρδίας, στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται, έτσι νιώθω.

Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα.Θέλω να με θέλει και να τη θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη βλέπω, να τη ζω, να τη μυρίζω», είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης στο Χαμογέλα και πάλι.

«Ποταμός» Μπισμπίκης για τη Βανδή: «Θέλω να με θέλει και να τη θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη βλέπω, να τη ζω, να τη μυρίζω»

photo credits: NDP

Διαβάστε ακόμα

MAD VMA 2024: «Καμία ανοχή στη βία» βροντοφώναξε η Βανδή και το X τη χειροκροτά όρθια – «Σαν εσένα καμία!»