Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Αχώριστοι εδώ και ενάμιση χρόνο
TV Gossip

Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Αχώριστοι εδώ και ενάμιση χρόνο

Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Αχώριστοι εδώ και ενάμιση χρόνο

Το ζευγάρι κρατά χαμηλά τους τόνους στην προσωπική του ζωή

Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φακός του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα την υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και διευθυντή του Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύντροφό της, Γιάννη Μπρατάκο.

Το ζευγάρι, που είναι σε σχέση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Οι δυο τους, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και αφού «γευμάτισαν στο Athénée περίπου για δύο ώρες, ανέβηκαν τη Βουκουρεστίου με κατεύθυνση το Κολωνάκι, όπου βρίσκεται το σπίτι του πολιτικού» αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ!.

Η Έλενα Ράπτη, η οποία αποφεύγει να μιλά δημόσια για τη σχέση τους, καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day πριν από μερικούς μήνες, είχε περιοριστεί να δηλώσει: «Είμαι ευτυχισμένη, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη».

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ1, Μαμά-δες, είχε εξομολογηθεί: «Ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από τα 18 μου, όμως οι συνθήκες της καθημερινότητας και οι πολλές υποχρεώσεις το πήγαν πίσω. Αλλά μέσα στο μυαλό μου και την ψυχή μου το επιθυμώ και ελπίζω μια μέρα να το πραγματοποιήσω.

Διαβάστε ακόμα

Έλενα Ράπτη: Βόλτα με τον πατέρα της στο κέντρο της Αθήνας