Επική Νικόλιζα απαριθμεί στη μαμά Αργυράκη όλα τα ραντεβού της που στράβωσαν – «Ξέχασε να πει ότι ήταν παντρεμένος»
TV Gossip

Επική Νικόλιζα απαριθμεί στη μαμά Αργυράκη όλα τα ραντεβού της που στράβωσαν – «Ξέχασε να πει ότι ήταν παντρεμένος»

Επική Νικόλιζα απαριθμεί στη μαμά Αργυράκη όλα τα ραντεβού της που στράβωσαν – «Ξέχασε να πει ότι ήταν παντρεμένος»

Το απολαυστικό βίντεο στο Youtube

Με εξομολογητική διάθεση άνοιξε την καρδιά της η Εβελίνα Νικόλιζα στη μαμά της Μπέσσυ Αργυράκη στο νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube.

Θέλοντας να απαντήσει στη μητέρα της στο γιατί δεν έχει ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας μοιράστηκε ορισμένα ατυχή περιστατικά με άνδρες που της έτυχαν τα τελευταία δυο χρόνια.

«Ας πούμε ότι εγώ στο διάστημα των δύο χρόνων που έχω χωρίσει έχω γνωρίσει κάποιους ανθρώπους που δεν ήταν οι κατάλληλοι. Να πιάσω ένα παράδειγμα. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι είναι φοροφυγάδες κλόουν γιατί κολλάνε ένσημα σε αυτό το επάγγελμα χωρίς να το δηλώνουν. Για παράδειγμα γνωρίζω κάποιον από κοντά, δείχνει ενδιαφέρον και λέω “Εβελίνα θα στείλεις εσύ”. Και μιλάμε, ζητάει και το τηλέφωνό μου, με παίρνει και τηλέφωνο και μιλάμε και υπάρχει πάρα πολύ ωραία χημεία.

Μιλάμε 5-6 μέρες, μου έχει στείλει τραγούδια και έχουμε γνωριστεί από κοντά. Μπαίνω να δω αν μου έχει στείλει και συνειδητοποιώ ότι έχει κάνει unsend, έχει σβήσει όλα του τα μηνύματα και ξαφνικά βρίσκομαι να μιλάω μόνη μου. Κοιτάω και με έχει κάνει και unfriend».

Σε άλλο σημείο δήλωσε ότι: «Γνωρίζω έναν άνθρωπο σε μια κοινή παρέα, με προσεγγίζει, τον προσεγγίζω κι εγώ. Μιλάμε μέρες και μέρες και έχει εκδηλωθεί το ενδιαφέρον. Κανονίζουμε να βγούμε, βγαίνουμε, περνάμε ωραία, μετά από κανένα 4ωρο μου λέει ότι πρέπει να φύγει γιατί είναι κουρασμένος και εξαφανίζεται. Μετά από δύο εβδομάδες μου στέλνει κάτι άσχετο.

Και ρώτησα “τι πήγε λάθος;”. «Μου είπε δεν ήθελα να κάνω κάτι μαζί σου, γιατί μου φάνηκες πολύ παιδί, τόσο παιδί που ένιωσα ότι θα είναι μάταιο να κάνω κάτι μαζί σου και ένιωσα ότι μεγαλώνω και μου κάνεις trigger ότι κάνω λάθος επιλογές και ότι εσύ είσαι μία από αυτές».

Σε άλλη περίπτωση της έτυχε το εξής: «Γνωριζόμασταν καιρό από κοινές παρέες. Κανονίσαμε να μαγειρέψουμε παρέα μια Πέμπτη. Είναι Πέμπτη 3 το μεσημέρι δεν μου έχει στείλει κάτι, αλλά το είχαμε πει την προηγούμενη μέρα. Πέμπτη βράδυ δεν μου στέλνει και δεν έρχεται κιόλας. Δεν μου εξηγεί και γιατί δεν έρχεται. Μία εβδομάδα μετά άκουσα τη δικαιολογία ότι πρήστηκε η γλώσσα της θείας του και έπρεπε να την “τρέξει”».

Τέλος, θυμήθηκε την ιστορία με έναν… «ξεχασιάρη» τύπο που γνώρισε. «Και μετά ήρθε μία άλλη περίπτωση ενός τύπου που δεν μπόρεσε να προχωρήσει γιατί ήταν πάρα πολύ ξεχασιάρης. Είχε ξεχάσει να μου πει ότι ήταν παντρεμένος. Κι ενώ μιλάμε και κανονίζουμε να β”εθούμε μια μέρα μέσα στον ύπνο μου τσεκάρω τα μηνύματα στο Instagram και μου έχει στείλει: “Καλημέρα το ξέρεις ότι είναι παντρεμένος;”. Λέω “Ποιος;”. “Ο τάδε, είμαι η γυναίκα του”. Με έλουσε κρύος ιδρώτας. Το λύσαμε με την κοπέλα, γίναμε και φίλες στο Instagram. Εν τω μεταξύ κατακουκλάρα, θα σας έπεφτε το σαγόνι αν τη βλέπατε. Εκείνον τον μπλόκαρα».

Διαβάστε επίσης

Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα μου πείτε εσείς, αν θα χαρώ με κάτι ή θα με πειράξει»