TV Gossip

Εύα Καϊλή: Μπορεί πλέον να μείνει ξανά μαζί με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Εύα Καϊλή: Μπορεί πλέον να μείνει ξανά μαζί με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Αναμένεται να επανέλθει και στο Ευρωκοινοβούλιο

Η Εύα Καϊλή έχει πλέον τη δυνατότητα να μείνει ξανά μαζί με τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, έπειτα από σχετική διάταξη του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του Qatar Gate.

Όπως αναφέρουν οι συνήγοροι υπεράσπισής της, έχει ήδη κινηθεί η νομική διαδικασία ώστε να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι που της έχουν επιβληθεί, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επανέλθει στα καθήκοντά της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Η κυρία Καϊλή δεν συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της», αναφέρει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Σβεν Μαρί.

Μεταξύ άλλων, έχει τη δυνατότητα να ασκήσει κανονικά τα καθήκοντά της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Από σήμερα, με εντολή του ανακριτή δικαστή Μισέλ Κλεζ και τη σύμφωνη γνώμη του ομοσπονδιακού δικαστή Ραφαέλ Μαλαγνίνι, η κ. Εύα Καϊλή είναι ελεύθερη να βγει από την οικία της και να ασκήσει πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της, που απορρέουν από την ιδιότητά της ως μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από το Βέλγιο, που επιβλήθηκε, δεν την στενοχωρεί, αφού η κ. Καϊλή θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο μετά τη δικαστική δικαίωσή της. Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την αθωότητα της Καϊλή πληθαίνουν καθημερινά».

Exit mobile version