Fame Story – Άννα Πολτζόγλου: «Δεν είμαι και ο Δαλάι Λάμα, είχα εκρήξεις στη ζωή μου αλλά…»
TV Gossip

Fame Story – Άννα Πολτζόγλου: «Δεν είμαι και ο Δαλάι Λάμα, είχα εκρήξεις στη ζωή μου αλλά…»

Fame Story – Άννα Πολτζόγλου: «Δεν είμαι και ο Δαλάι Λάμα, είχα εκρήξεις στη ζωή μου αλλά…»

Όσα αποκάλυψε για τη μουσική Ακαδημία, τους συμπαίκτες της αλλά και την ενασχόλησή της με το τραγούδι

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Παναγιώτη Τσουκαρά παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη Άννα Πολτζόγλου αφού αναδείχθηκε από τους συμμαθητές της η καλύτερη σπουδάστρια της εβδομάδας στο Fame Story.

Πώς θα μπορούσες να περιγράψεις το ταξίδι σου στη Μουσική Ακαδημία μέχρι στιγμής;

Είναι ένα πρωτόγνωρο, γοητευτικό και όμορφο ταξίδι. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που ζω. Δεν είχα συγκεκριμένες προσδοκίες για αυτή την εμπειρία, απλά ήθελα να τη ζήσω.

Ήσουν προετοιμασμένη να συγκατοικήσεις με άλλα 15 άτομα;

Μου αρέσει, να σου πω την αλήθεια. Δεν με δυσκόλεψε αυτό το κομμάτι. Στο σπίτι μου μεγάλωσα με τα αδέλφια μου και τους γονείς μου, επίσης μικρή τα καλοκαίρια πήγαινα κατασκήνωση, οπότε μου είναι κάτι οικείο. Επιπλέον, δουλεύοντας σεζόν σε νησί, όπως καταλαβαίνεις, μοιραζόμουν το κατάλυμα με αρκετά άτομα.

Τι δουλειές έχεις κάνει κατά καιρούς;

Ξεκίνησα από μικρή στην εστίαση, όπου έχω περάσει από όλα τα πόστα, αργότερα εξυπηρέτηση πελατών σε τηλεφωνικό κέντρο και για ένα διάστημα σε λογιστικό γραφείο. Εκεί συνειδητοποίησα ότι αυτή η δουλειά τελικά δεν μου άρεσε.

Ήταν βιοποριστικοί οι λόγοι που δούλευες από μικρή;

Πάντα μας βοηθούσαν οι γονείς μας σε ό,τι χρειαζόμασταν αλλά ήθελα από μικρή να είμαι και ανεξάρτητη. Για εμένα είναι σημαντικό να εργάζομαι και να αισθάνομαι παραγωγική.

Έχεις δεχτεί ποτέ αδιάκριτο φλερτ, που να σε φέρει σε δύσκολη θέση;

Πολλές φορές, γενικά όμως είμαι ψύχραιμος άνθρωπος. Ξεπερνάω το στάδιο του θυμού ή του άγχους όταν μου συμβαίνει κάτι άσχημο και προσπαθώ να βρίσκω λύσεις με ηρεμία στα προβλήματα που προκύπτουν. Δεν είμαι και ο Δαλάι Λάμα, είχα εκρήξεις στη ζωή μου, αλλά γενικά μου αρέσει η ηρεμία.

Διαβάστε επίσης

«Κόλαση» το Fame Story: Άνοιξε η κουβέντα για το beef Άννας – Θεοφάνους – Έβαλε «φωτιά» ο Light με τις ατάκες του