Γιώργος Αμούτζας: «Δεν απαρνήθηκα ποτέ τον πατέρα μου. Συνεχίζω αυτό που ξεκίνησε και…»
TV Gossip

Γιώργος Αμούτζας: «Δεν απαρνήθηκα ποτέ τον πατέρα μου. Συνεχίζω αυτό που ξεκίνησε και…»

Γιώργος Αμούτζας: «Δεν απαρνήθηκα ποτέ τον πατέρα μου. Συνεχίζω αυτό που ξεκίνησε και…»

Όσα είπε για τον πατέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στη Real L!fe και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επιλογή του να αλλάξει το επίθετό του.

Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος που απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά «Σασμός», εξομολογήθηκε πώς ποτέ δεν τον επηρέασε το γεγονός ότι είχε πατέρα τον Σταύρο Δελλή.

«Κάθε καλλιτέχνης πρέπει να αναμετρηθεί με την τέχνη του, να δώσει τη δική του μάχη, να καταφέρει να καθιερωθεί με την αξία του και να αποδείξει τι αξίζει με τη δουλειά του.

Ήταν πολύ εύκολο να με κρίνουν και να πουν “έχει πλάτες”, αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ ο γιος του Δελλή, ήμουν ο Γιώργος Αμούτζας, που έδινα τον δικό μου αγώνα, που χειρουργημένος πήγαινα στο γύρισμα, έπαιζα παράσταση και με 40 πυρετό.

Δεν απαρνήθηκα ποτέ τον πατέρα μου. Αντιθέτως, έχουμε συνεργαστεί στα πάντα και δουλεύουμε παρέα και δημιουργούμε μαζί. Συνεχίζω αυτό που ξεκίνησε κι ακόμα είναι στο πλευρό μου με συμβουλές, αλλά έπρεπε κι εγώ να χαράξω τη δική μου πορεία».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, είπε: «Δεν νιώθω ερωτευμένος αυτό το διάστημα. Πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια, στον έρωτα, στην αγάπη, θέλω όσο τίποτα να κάνω ένα παιδί.

Όταν λείπεις από το σπίτι από τις 7:30 το πρωί και γυρίζεις στις 11 το βράδυ, το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς.

Πρέπει να υπάρχει μέτρο και στη δουλειά και θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα ωράριο που να σέβεται περισσότερο την προσωπική μου ζωή».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Αμούτζας: «Η τρίτη σεζόν στον “Σασμό” θα είναι η πιο δύσκολη»