Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του
TV Gossip

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Βαρύ είναι το κλίμα για την οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς μία ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Η ίδια, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα και πάλευε εδώ και πολύ καιρό με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, με τον Ντάνο να την επισκέπτεται λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να πάρει την ευχή της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η οικογένειά του θα την αποχαιρετήσουν την Παρασκευή, στη Σκιάθο.

«Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη Σκιάθο την Παρασκευή 29/9 στις 12:00 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λημνιάς», ανακοίνωσε ο Ντάνος με ένα story του στο Instagram.

Τα τελευταία λόγια σε μια φίλη της

Φίλη και στενή συνεργάτιδα της μαμάς του Ντάνου, η οποία είχε επικοινωνήσει μαζί της, λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή, αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» τι της είχε πει.

«Δουλέψαμε μαζί 20 χρόνια και ήταν μία πολύ δυνατή γυναίκα, παρ’ όλη την αρρώστια της, Ήταν μία πολύ καλή μάνα, μία φίλη. Μας κάλεσαν στον γάμο του Γιώργου αλλά δεν μπόρεσα να πάω λόγω δουλειάς και γιατί γινόταν στην Αθήνα», είπε κλαίγοντας η κυρία Τόνια.

«Πριν έναν μήνα μίλησα μαζί της, ήταν στο νοσοκομείο και μου έλεγε “Τόνια, παντρεύω τον Γιώργο μου”. Ήταν η τελευταία της λέξη που μιλήσαμε μαζί», συνέχισε.

«Την πήρα εγώ γιατί ήξερα ότι ήταν στο νοσοκομείο και τι ρώτησα πώς είναι, τι κάνει. Μου είπε “είμαι καλά και θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου”. Αυτά ήταν τα λόγια της», πρόσθεσε η φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Διαβάστε ακόμα

Η γη της ελιάς: Χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο τα γυρίσματα