Γιώργος Μαυρίδης: «Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις…»
TV Gossip

Γιώργος Μαυρίδης: «Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις…»

Γιώργος Μαυρίδης: «Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις…»

Συγκινεί το «αντίο» στο πατέρα του που έφυγε από τη ζωή

Βαριά η απώλεια του πατέρα του με τον Γιώργο Μαυρίδη να διανύει πολύ δύσκολες ώρες.

Θέλοντας να τον αποχαιρετήσει έγραψε δυο λόγια μέσα από τα social media και η συγκίνησή του είναι φανερή.

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα».

«Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σαν παιδί» σημειώνει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και tatoo artist.

«Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου. Καλό ταξίδι Πετράν, αφιερωμένη για σένα η σημερινή νίκη».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος είχε αναφερθεί στη σχέση που είχε με τον πατέρα του: «Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1978, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Μεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδελφή μου. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Άλλες μικρά. Άλλες μεγάλα. Ο μόνος λόγος που μιλάω για αυτό είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από που ξεκινάς.

Παρότι ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου, μου έδωσε όσο αγάπη μπορούσε. Στα παλαιότερα χρόνια, όσο δύσκολα κι αν περνούσε μια γυναίκα, δεν ήταν εύκολο να χωρίσει. Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα».

Διαβάστε επίσης

Θρηνεί ο Γιώργος Μαυρίδης: Πέθανε ο πατέρας του