Γιούλικα Σκαφιδά: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο όμορφο τρόπο
TV Gossip

Γιούλικα Σκαφιδά: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο όμορφο τρόπο

Γιούλικα Σκαφιδά: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο όμορφο τρόπο

Η τηλεοπτική Αντιγόνη της σειράς, Η παραλία, βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της περνάει η Γιούλικα Σκαφιδά όχι μόνο για την τηλεοπτική της επιτυχία αλλά και την προσωπική.

Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Φορώντας ένα ανοιχτό πουκάμισο και ένα mom jean με το σκυλάκι της να την κοιτά στα μάτια, ανακοίνωσε το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή.

Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα».

Η συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ1, Η παραλία

Η Γιούλικα Σκαφιδά συμμετέχει στη νέα επιτυχία της ΕΡΤ, Η παραλία, και υποδύεται την Αντιγόνη, μητέρα της Υπατίας (Δανάη Μιχαλάκη).

Με λατρεία της τη ζωγραφική προσπαθεί να επιβιώσει σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία, με τον σύζυγό της Διονύση Αρχοντάκη (Αλέξανδρος Λογοθέτης) να είναι «μπλεγμένος» σε σκοτεινά μονοπάτια.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός συμμετέχει και στη σειρά Ψυχοκόρες που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ κάθε Παρασκευή με διπλό επεισόδιο.

Η υπόθεση της σειράς, Η Παραλία

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (16ο-20ο);