Good Job Nicky: «Θέλω να γίνω πατέρας σαν τρελός…»
TV Gossip

Good Job Nicky: «Θέλω να γίνω πατέρας σαν τρελός…»

Good Job Nicky: «Θέλω να γίνω πατέρας σαν τρελός…»

Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή;

Ένα ακόμη podcast έβγαλε το μεσημέρι της Τρίτης (19/12) ο Fipster στο κανάλι του στο Youtube με καλεσμένους τον Good Job Nicky, τον Ορέστη Χαλκιά και την Νέμεσις.

Όπως σε κάθε βίντεο της συγκεκριμένης στήλης, έτσι και σε αυτό, αναφέρουν μια ερώτηση που έχουν κάνει στα social media και εκφράζουν την άποψή τους.

Με αφορμή το influence, τους γονείς και γενικότερα την επιρροή τους πάνω στα παιδιά, ο Good Job Nicky θέλησε να ρωτήσει τους υπόλοιπους συνομιλητές εάν θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια.

Ο ίδιος όπως αποκάλυψε θέλει σαν τρελός να αποκτήσει παιδιά και μάλιστα έχει αποφασίσει ήδη τα ονόματα, εκ των οποίων το ένα είναι από τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη.

«Θέλω να κάνω τρία παιδιά. Θέλω γιο, κόρη, γιο. Και ο λόγος είναι επειδή η κόρη μου η πρώτη θέλω να βγει ανεξάρτητη δυνατή γυναίκα, ο γιος μου να δει τι σημαίνει ανεξάρτητη δυνατή γυναίκα και να μάθει να τη σέβεται.

Και η άλλη μου κόρη να μάθει αυτά τα δύο παραδείγματα ανθρώπων τι σημαίνουν και να υιοθετήσει το δυνατή γυναίκα και να ξέρει τι να περιμένει από έναν άντρα. Σοφία, Αντώνης, Αΐσα.

Τα έχω όλα έτοιμα! Και τρεις ψυχολόγους θα τους πάρω δώρο. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας σαν τρελός, ανυπομονώ να γίνω.

Είμαι 28, φάση έχω αργήσει. Θέλω παιδί σαν τρελός».

Διαβάστε επίσης

Good Job Nicky: «Είναι πάρα πολύ exciting σκέψη το να πεθάνεις…»