Good Job Nicky: «Είναι πάρα πολύ exciting σκέψη το να πεθάνεις…»
Tik Tok

Good Job Nicky: «Είναι πάρα πολύ exciting σκέψη το να πεθάνεις…»

Good Job Nicky: «Είναι πάρα πολύ exciting σκέψη το να πεθάνεις…»

Οι κρίσεις πανικού που είχε και πώς τις διαχειρίζεται πια

Σε μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε ο Good Job Nicky μιλώντας για τις κρίσεις πανικού.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε βιωματικά αποκαλύπτοντας πώς κατάφερε να διαχειριστεί το πρόβλημα και εν τέλει να το αγκαλιάσει.

«Όταν πάθαινα κρίσεις πανικού η πρωταρχική σκέψη που έχει κάποιος είναι ο θάνατος. Φοβάσαι μην πεθάνεις. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί φοβάμαι να πεθάνω. Γιατί έχω αυτό το άγχος ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά ανά πάσα ώρα και στιγμή».

«Και αντιλήφθηκα ότι όσο περισσότερο χρόνο περνάς μέσα σε κρίσεις πανικού τόσο πιο γρήγορα αναγνωρίζεις ότι οι κρίσεις έρχονται, φεύγουν και ακόμα είσαι εδώ. Αρα κάποιον άλλο λόγο υπηρετούν»

«Και αυτός ο σκοπός για εμένα ήταν το ενδιαφέρον. Γιατί δεν έκανα κάτι ενδιαφέρον, δεν έκανα κάτι που με ιντρίγκαρε όσο το δράμα που βλέπω στην τηλεόραση. Μέσα από αυτό το δράμα έβρισκα σκοπό. Είναι πάρα πολύ exciting σκέψη το να πεθάνεις, σε κάνει κατευθείαν να ζεις».

«Και με το που αντιλήφθηκα αυτό το πράγμα ότι η κρίση πανικού ήταν εκεί για να μου μάθει ότι πρέπει να κάνω πράγματα που συμβαδίζει το πνεύμα μου τότε την ευχαρίστησα, τη δέχτηκα σαν πυξίδα».

@whatsupcosmote Κρίση πανικού: εμπόδιο ή πυξίδα; Για τον @goodjobnicky σίγουρα το δεύτερο. #YouMadeByYou #selfimprovement #motivation #mindset ♬ πρωτότυπος ήχος – WhatsUpCosmote

Διαβάστε επίσης

Good Job Nicky: «Μεγάλωσα σωστά γιατί με μεγάλωσε η Σοφία και ο Γιάννης, όχι η Αλιμπέρτη και ο Πάριος»