Αγγελική Ηλιάδη: «Οι πληγές δεν κλείνουν, υπάρχει μια επούλωση…»
Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη: «Οι πληγές δεν κλείνουν, υπάρχει μια επούλωση…»

Αγγελική Ηλιάδη: «Οι πληγές δεν κλείνουν, υπάρχει μια επούλωση…»

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» ήταν σήμερα η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη για τα παιδιά της, την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την περιπέτεια υγείας, όταν το καλοκαίρι νόσησε με κορονοϊό.

«Τα δύσκολα τα λύνω μόνη μου. Το μυστικό μου για τα δύσκολα είναι ότι όλα περνάνε. Απλώς αυτό πρέπει να το δουλέψεις. Τα παιδιά βοηθούν πολύ σε αυτό. Σε επαναφέρουν σε καλή ψυχολογία», εξομολογήθηκε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Όλοι αξίζουμε δεύτερες και τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και τόσο αυστηροί. Με τις ευκαιρίες που δίνουμε στους ανθρώπους τους βοηθάμε να γίνουν καλύτεροι και να βελτιώσουν τα λάθη τους. Σε εμένα πιστεύω ότι δεν χρειάστηκε να δοθούν δεύτερες ευκαιρίες».

Για την απόφασή της να προχωρήσει στη ζωή της είπε: «Είναι κάτι που έρχεται φυσικά και φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου. Οι πληγές δεν κλείνουν, υπάρχει μια επούλωση και μια σχετική ψυχική ηρεμία. Κανένας άνθρωπος δεν θέλει να ζει μόνος. Θέλουν έναν σύντροφο» και συμπλήρωσε: «Κάθε γυναίκας και άνδρα οφείλει να φτιάξει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος. Εγώ είμαι υπερπλήρης με τα δυο παιδιά μου και τα τελευταία χρόνια έχω συνηθίσει να είμαι μόνη μου».

«Ο μεγάλος γιος μου δεν ασχολείται πια μαζί μου και αυτό με στεναχωρεί. Είναι ια 15 και ήταν δύσκολη η περίοδος του κορονοϊού που κλείστηκαν μέσα στο σπίτι», δήλωσε στη συνέχεια και ανέφερε πως έχει βρεθεί και σε δύσκολη θέση με ερώτηση που της έχει κάνει.  Και εξομολογήθηκε πως σε αυτήν την περίπτωση προέτρεψε τον μεγάλο γιο της να συμβουλευτεί τον Σάββα Γκέντσογλου.

Για την περιπέτεια με τον κορονοϊό είπε: «Δεν πέρασα ελαφριά τον κορονοϊό. Έμεινα 1,5 μήνα στο σπίτι. Ήμουν 20 μέρες με πυρετό, είχα εξάντληση και βήχα. Δεν μπορούσα να δω τα παιδιά μου. Είχα πάθει κατάθλιψη και δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι. Μου είχε στοιχίσει που ήμουν μακριά από τα παιδιά μου».

https://streamable.com/htwfid