Ελλάδα

Αποστολία Ζώη: “Είμαι open και περιμένω τον έρωτα…”

Αποστολία Ζώη: “Είμαι open και περιμένω τον έρωτα…”

Οι δύσκολες στιγμές, η ψυχοθεραπεία και ο... stalker!

Φρέσκια και ανανεωμένη έκανε την εμφάνισή της η Αποστολία Ζώη στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο “Μ΄αγαπας”.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που απείχε από το τραγούδι λόγω καταστάσεων που την είχαν ενοχλήσει στη νύχτα αλλά και για το εάν είχε παίξει ρόλο στην απόφασή της η σχέση που διατηρούσε τότε.

“Αν ήταν να φύγω για μία σχέση θα ήμουν αφελής γιατί αυτό πάει να πει ότι δεν έχεις προσωπικότητα. Ήταν μία κίνηση που συνυπήρχε με μία σχέση μου και ήταν κάτι που θέλαμε οι δύο αλλά αυτό το είχα οργανώσει 1- 1,5 χρόνο πριν”, πρόσθεσε.

Τα τελευταία χρόνια όπως παραδέχτηκε έζησε πολλές άσχημες καταστάσεις που την οδήγησαν σε ειδικό κάτι που της έκανε πολύ καλό αφού πλέον μπορεί να αντικρίζει τη ζωή με αισιοδοξία.

“Ζήτησα βοήθεια γιατί μου ήταν πολύ δύσκολο και συνεχίζω την ψυχοθεραπεία. Ήταν το καλύτερο δώρο που μου έκανα στη ζωή μου”, τόνισε.

Όσον αφορά τα αισθηματικά της δηλώνει μόνη και μάλιστα… ανοιχτή σε προτάσεις, καθώς νιώθει την ανάγκη να ερωτευτεί ξανά.

“Είμαι open και περιμένω τον έρωτα”, είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/pow9z6

Προς το τέλος, μιλώντας για τη σχέση της με τα social media εξομολογήθηκε ότι έχει έναν stalker, ο οποίος έφτασε στο σημείο να βρεθεί έξω από το σπίτι της αρκετές φορές πράγμα που την τρομοκράτησε.

“Έχω έναν stalker και είναι πολύ δύσκολο αυτό το ζήτημα που ξεκίνησε από τα social και είναι scary. Μου έστελνε μηνύματα, είχε έρθει να με δει θαυμαστής και τον πέτυχα έξω από το σπίτι μου. Μία που τον είδα και μία που εξαφανίστηκα. Αυτό έγινε 2-3 φορές οπότε είναι λίγο τρομακτικό να μιλάς με ξένους”.

Δείτε όσα είπε:

https://streamable.com/xik7sj

Exit mobile version