Άρης Σερβετάλης: «Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές»
Ελλάδα

Άρης Σερβετάλης: «Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές»

Άρης Σερβετάλης: «Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές»

Ο ηθοποιός μιλά για το πώς η πίστη του στον Θεό έχει αλλάξει πτυχές του εαυτού του

Είναι από τους ηθοποιούς που έχουν αφήσει με την καριέρα τους το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στο θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο.

Στην τελευταία του δε ταινία ο Άρης Σερβετάλης πρωταγωνιστεί σε μία διεθνούς φήμης παραγωγή, τον «Ανθρωπο του Θεού», που ακολουθεί τον βίο του Αγίου Νεκταρίου.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε τον ηθοποιό και μίλησαν για τον ρόλο του αλλά και για τις κριτικές που έχει αποσπάσει μέχρι τώρα η ταινία.

Ο κόσμος την αγκάλιασε όπως και οι κριτικοί με κάποιες εξαιρέσεις. Τι απαντά στις αρνητικές κριτικές ο ίδιος;

«Μου κάνει την εντύπωση μία εμπαθής κριτική που δεν στοχεύει κατασκευαστικά στο έργο αλλά στοχεύει και σε άλλα πράγματα. Μου δημιουργεί μία έκπληξη» είπε.

Η πίστη του στον Θεό είναι γνωστή και δηλώνει ότι έχει επηρεάσει τον τρόπο που ορίζει τον εαυτό του τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

«Αισθάνομαι περισσότερο την αίσθηση της ευθύνης για το πού συμμετέχω και πώς τοποθετούμαι μέσα στα πράγματα. Για παράδειγμα, πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές. Δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Ακόμα και το φιλί και ό,τι εμπεριέχεται σε αυτό. Είναι κάτι προσωπικό και το αισθάνομαι και το καταθέτω σε μία νέα συνεργασία και λέω “μέχρι εδώ μπορώ”» ανέφερε.

Η στάση του απέναντι προς όσους δεν συμμερίζονται την ίδια νοοτροπία από άποψη πίστης δεν είναι αρνητική. «Οι καλύτεροί μου φίλοι δεν πιστεύουν. Είμαι ο ημίτρελος που ξέρουν τι θα πω και τους έχω δεχτεί όπως είναι» δήλωσε.

https://streamable.com/5t6y90