Εύη Δρούτσα: «Ο πρώην σύζυγός μου ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Είχε μόνο ένα ελάττωμα, το οποίο δεν άντεξα»
Ελλάδα

Εύη Δρούτσα: «Ο πρώην σύζυγός μου ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Είχε μόνο ένα ελάττωμα, το οποίο δεν άντεξα»

Εύη Δρούτσα: «Ο πρώην σύζυγός μου ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Είχε μόνο ένα ελάττωμα, το οποίο δεν άντεξα»

Όσα είπε στο περιοδικό ΟΚ!

Η Εύη Δρούτσα και ο Bo είναι ένα από τα λαμπερά ζευγάρια του J2US που κάθε Σαββατόβραδο μας κρατούν παρέα με ανατρεπτικά ντουέτο και υπέροχες ερμηνείες.

Οι δυο τους μίλησαν στον Πάνο Τσουκάρα και το περιοδικό ΟΚ! όπου μεταξύ άλλων η καταξιωμένη στιχουργός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της που κατέληξε σε διαζύγιο, αλλά και την κόρη της, Μαργαρίτα.

Μήπως η –συχνά– αιχμηρή γνώμη σου είναι ένα από αυτά τα λάθη σου;

Δεν θα το έλεγα. Η άποψή μου είναι αυτή που είναι. Δεν μπορώ να κρυφτώ, λέω την αλήθεια μου, είτε αρέσει είτε όχι. Και να σου πω και κάτι, δεν μου στέρησε ποτέ τίποτα η αλήθεια. Ίσα ίσα που καταλάβαιναν όλοι στο τέλος πόσο ειλικρινής άνθρωπος είμαι. Ακόμη και για ένα σχόλιο που είχα κάνει σχετικά με τα κιλά του Βασίλη Καρρά, με τον οποίο μάλιστα είμαστε φίλοι, έπεσαν όλοι να με φάνε και δεν το μετανιώνω.

Η κόρη σου Μαργαρίτα σίγουρα συγκαταλέγεται στα «σωστά» σου. Εύη: Η Μαργαρίτα γεννήθηκε, έχει τη ζωή της, της έδωσα το επίθετό μου και το τιμάει γιατί το όνομα του πατέρα της είναι Παπαϊωάννου. Είμαι όμως πραγματικά περήφανη που δούλεψε από πολύ μικρή γιατί της έλεγα από παιδί: «Ακόμη και αν ο άντρας που θα παντρευτείς έχει εκατό καράβια, εσύ θα δουλεύεις». Από 15 χρόνων την πήρα μαζί μου στο ραδιόφωνο και δουλεύει από τότε. Της τα έλεγα αυτά γιατί σκεφτόμουν πως οτιδήποτε της συμβεί πρέπει να μπορεί να αντεπεξέλθει.

Εύη, στον πρώην σύζυγό σου δεν αναφέρεσαι σχεδόν ποτέ. Γιατί;

Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Είχε μόνο ένα ελάττωμα, το οποίο δεν άντεξα. Μείναμε λοιπόν μόνες μας με τη Μαργαρίτα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πέθανε κιόλας στην πορεία ο άνθρωπος. Ούτε κρύβομαι ούτε με ενδιαφέρει τι θα πουν για την προσωπική μου ζωή ή για το αν γκομενίζω. Χέστηκα. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως τις γυναίκες που έχουν προσωπικότητα σαν τη δική μου οι άντρες τις φοβούνται.

Είσαι αντισυμβατική γιαγιά;

Εντελώς. Η Σεσίλια είναι 10 στα 11. Τη λατρεύω. Σκέψου, όταν ήταν μικρή, χαλούσαμε τον κόσμο. Ο πατέρας της και η μάνα της μας φώναζαν. Τραγουδούσαμε, χορεύαμε, 3 ετών τής έδωσα να δοκιμάσει καφέ. (Γελάει.) Τέτοια είναι η σχέση μας και ευτυχώς ακόμη έτσι είμαστε. Τρελιάρα και εκείνη σαν και εμένα. Με φωνάζει «γιαγιά» και μου αρέσει κιόλας, άλλο που εγώ δεν αισθάνομαι γιαγιά. Ο άνθρωπος μόνο αν θέλει ο ίδιος μεγαλώνει.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα