Εξώδικο από Μαραντίνη – Χρηστίδου στον Δημήτρη Παπανώτα
Ελλάδα

Εξώδικο από Μαραντίνη – Χρηστίδου στον Δημήτρη Παπανώτα

Εξώδικο από Μαραντίνη – Χρηστίδου στον Δημήτρη Παπανώτα

Νέα τροπή παίρνει η τηλεοπτική αντιπαράθεση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη με τον Δημήτρη Παπανώτα. Η παρουσιάστρια είχε αρχικά δηλώσει πως θα απαντούσε μέσω instagram, το μεσημέρι της Κυριακής ώστε να μην μπορεί να πει κανείς πως το έκανε για να προωθήσει τη νέα της εκπομπή στο OPEN, «Έλα χαμογέλα».

Η Κυριακή ήρθε, αλλά απάντηση από την ίδια δεν υπήρξε. Όπως είπε σε insta story που ανάρτησε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, τα πράγματα έχουν πάρει πλέον διαφορετική τροπή. Και αυτό γιατί μετά τα τελευταία σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη,  η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να στείλουν εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα.

Σε αυτό, το ζευγάρι μέσω του δικηγόρου του, σχολιάζει πως αποκλειστικό τους μέλημα είναι η προστασία των παιδιών τους. Στο κείμενο αναφέρεται επίσης, πως δίνεται προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτρη Παπανώτα, ώστε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με το εξώδικο, θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.

Αναλυτικά το εξώδικο

Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που προβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή κακεντρεχή σχόλια κυρίως του Δημητρίου Παπανώτα σε βάρος του Θοδωρή Μαραντίνη και της συζύγου του Σίσσυς Χρηστίδου, τα οποία αναπαρήχθησαν από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και τα social media, επισημαίνουμε ότι αποκλειστικό μέλημα των ανωτέρω είναι η προστασία των ανηλίκων τέκνων τους και της οικογενειακής τους ζωής, ηρεμίας και γαλήνης, όπως άλλωστε μέχρι και σήμερα οι ίδιοι έχουν αποδείξει εμπράκτως με την συμπεριφορά τους.

Ήδη τα εν λόγω σχόλια εκφεύγοντας των ορίων των αξιολογικών κρίσεων έχουν λάβει τη μορφή δυσφημιστικών διαδόσεων δήθεν γεγονότων και η διατύπωση αυτών εγγίζει τα όρια του ποινικού δικαίου και βαρύτατης παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Για το λόγο αυτό δηλώνουν ότι θα προασπίσουν με κάθε νόμιμο μέσο τόσο την προσωπικότητά τους όσο και το συμφέρον των ανηλίκων τέκνων τους από τις ψευδείς και χυδαίες αναφορές στο πρόσωπό τους, τις οποίες αποκρούουν ως κακοήθεις και θεωρούν ότι στόχο έχουν να πλήξουν τους ιδίους και προέρχονται κατά βάση από τον Δημήτριο Παπανώτα.

Προς το σκοπό αυτό επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους και κάθε αξίωσής τους αστικής – ποινικής και έχουν αναθέσει στην δικηγορική εταιρία «ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» την αποστολή του παρόντος με την ταυτόχρονη δήλωση ότι αμφότεροι θα προασπίσουν το συμφέρον της οικογενείας τους και των ανηλίκων τέκνων τους με κάθε νόμιμο τρόπο. Παράλληλα χορηγείται μια προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτριο Παπανώτα να ανακαλέσει τα κακεντρεχή σχόλια και να προβεί σε δημόσια δήλωση ανάκλησης των συκοφαντικών του δηλώσεων και παροχής συγγνώμης. Άλλως θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.