Ελλάδα

Γιάννης Ζουγανέλης: Πώς σχολιάζει το κλείσιμο των θεάτρων;

Γιάννης Ζουγανέλης: Πώς σχολιάζει το κλείσιμο των θεάτρων;

«Πρέπει η κυβέρνηση να στηρίξει τους καλλιτέχνες»

Η εκτόξευση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα ανάγκασε τους φορείς να ενισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα στην Αττική με αποτέλεσμα για ακόμη μία φορά θέατρα και νυχτερινά κέντρα να αναστείλουν τη λειτουργία τους εξαιτίας της πανδημίας.

Ένα σαφές πλήγμα για τους ανθρώπους της τέχνης και της διασκέδασης που βρίσκονται ξανά στο μάτι του κυκλώνα, με την κυβέρνηση να αδυνατεί να δημιουργήσει ένα «δίχτυ ασφαλείας» για αυτούς.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε ζωντανά απόψε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στα νέα μέτρα κάνοντας μία έκκληση στην πολιτεία να μεριμνήσει για τον Πολιτισμό που πλήττεται από τον κορονοϊό.

«Είμαστε υποχρεωμένη να σεβαστούμε ότι εξαγγέλλεται, όμως, από την άλλη πλευρά θα πρέπει να πω ότι η κυβερνητική έχει κάποιους νόμους. Επιλέξαμε να μας κυβερνούν κάποιοι άνθρωποι για να μπορέσουμε όλοι να ελέγξουμε αυτόν τον μονοκύτταρο οργανισμό που αναστάτωσε όλη τη γαία και να πάμε παρακάτω. Ταυτόχρονα περιμένω και μία προστασία στην εργασία. Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα».

«Πρέπει η κυβέρνηση να στηρίξει τους καλλιτέχνες», συμπλήρωσε.

https://streamable.com/zss3vb

Exit mobile version