Γιώργος Μαυρίδης: Η φωτογραφία που ανέβασε με τον Σάκη Τανιμανίδη
Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης: Η φωτογραφία που ανέβασε με τον Σάκη Τανιμανίδη

Γιώργος Μαυρίδης: Η φωτογραφία που ανέβασε με τον Σάκη Τανιμανίδη

Και το χιουμοριστικό σχόλιο

Κάποτε υπήρξαν κολλητοί φίλοι και ένα συναρπαστικό τηλεοπτικό ντουέτο που μας ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο μέσα από το World Party.

Οι διαφωνίες τους ήταν αυτές που τους απομάκρυναν – σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει για τις μεταξύ τους σχέσεις – και για αρκετό καιρό δεν είχαν καμία επικοινωνία.

Αυτό άλλαξε με την πάροδο του χρόνου που είναι ως γνωστόν ο καλύτερος γιατρός και οι δύο άνδρες όλα δείχνουν πως – σε ένα μεγάλο ποσοστό – έχουν αναθερμάνει τις σχέσεις τους.

Μάλιστα πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή The 2night Show είχε αναφέρει πως «ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα. Μας χώριζαν κάποια πράγματα και μας χωρίζουν; Σίγουρα μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα. Όσο περνάει ο καιρός κοιτάς πίσω σου και λες “εγώ θέλω τα επόμενα χρόνια να είμαι έτσι ή να είμαι αλλιώς;»

Από πλευράς του και ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τις όποιες πικρίες. Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία του με τον Σάκη Τανιμανίδη και μάλιστα αστειεύτηκε για το μέγεθος των κεφαλιών τους…

«Συμπέρασμα :Τελικά συνεχίζω να εχω μεγαλύτερο κεφάλι από σένα ήταν το σχόλιό του.