Ελλάδα

Κώστας Παπαγεωργίου: Το stand up, οι μεταγλωττίσεις με τον Ακίνδυνο Γκίκα και οι εκφωνήσεις στη «Λεωφόρο»

Κώστας Παπαγεωργίου: Το stand up, οι μεταγλωττίσεις με τον Ακίνδυνο Γκίκα και οι εκφωνήσεις στη «Λεωφόρο»

Η φωνή από το "Κάστρο του Τακέσι" στο The 2night Show

Δεύτερος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Ηθοποιός, stand up comedian, ραδιοφωνικός παραγωγός. Με το πολυδιάστατο ταλέντο του  έχει κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές του κόσμου ενώ άφησε εποχή μαζί με τον Ακίνδυνο Γκίκα ως σχολιαστές του δημοφιλούς «Κάστρου του Τακέσι».

Έκανε το ντεμπούτο του μέσα από το «Να η ευκαιρία» όπου είχε τη χαρά να λάβει το βραβείο του από το “είδωλό” του, τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυνν.

Σχολιάζοντας το stand – up comedy στην Ελλάδα ανέφερε ότι δύσκολα μπορεί να “χωρέσει” στην τηλεόραση αφού σαν είδος χαρακτηρίζεται απόλυτα από την ελευθερία του λόγου αν και ελπίζει να βρεθεί ο τρόπος που θα μπορέσει κάτι τέτοιο να καταστεί δυνατό.

Σίγουρα κάτι που θα ήθελε πολύ και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ανακοίνωσε ότι είναι όνειρό του να ασχοληθεί με τη stand  up σκηνή και πως το επεξεργάζεται στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Ως ένας από τους πιο πετυχημένους stand up κωμικούς ο Κώστας Παπαπαγεωργίου άδραξε την ευκαιρία να θίξει και τα «κακώς κείμενα» του χώρου, όπου πολύς κόσμος σνομπάρει τις γυναίκες θεωρώντας ότι δεν μπορούν να αυτοσαρκαστούν και ως εκ τούτου δεν “κάνουν” για το επάγγελμα.

«Το stand up είναι πολύ δύσκολο για τις γυναίκες γιατί πολλοί έχουν το κακώς εννοούμενο ότι η γυναίκα δεν μπορεί να αυτοσαρκαστεί και εάν πει κάποια πράγματα θα παρεξηγηθεί το κοινό από κάτω σε αντίθεση με τον άνδρα που δεν είναι έτσι. Κακώς οι γυναίκες δεν το τολμούν γιατί υπάρχουν θαυμάσιες περιπτώσεις που μπορούν να πουν καταπληκτικά πράγματα».

Για το ανδρικό κοινό ο Κώστας Παπαγεωργίου είναι γνωστός και για ακόμη μία ενασχόλησή του.

Εδώ και 20 χρόνια είναι ο εκφωνητής του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, ο άνθρωπος που ταύτισε το όνομά του με τις ανακοινώσεις των γκολ και των συνθέσεων στο ΟΑΚΑ και στη «Λεωφόρο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην οικογένειά του. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών δεσποινίδων που υπεραγαπά και που δεν είναι… καθόλου έτοιμος όμως να τις δει να πολιορκούνται από νεαρούς!

https://streamable.com/3zkppv

Exit mobile version