Λουίζα Πυριόχου: «Το όνομά μου ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην καριέρα μου»
Ελλάδα

Λουίζα Πυριόχου: «Το όνομά μου ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην καριέρα μου»

Λουίζα Πυριόχου: «Το όνομά μου ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην καριέρα μου»

Η ηθοποιός και ο Biased Beast, ένα από τα φαβορί του φετινού J2US μίλησαν στο ΟΚ! για όλα

Είναι από τα φαβορί του φετινού J2US και το ξέρουν από τα δεκάδες εγκώμια που τους πλέκει η κριτική επιτροπή κάθε Σάββατο αλλά και από την αποθέωση που εισπράττουν μέσα από τα social media.

Η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast έχουν ταιριάξει άψογα επί σκηνής. Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο σόου του Alpha ενώ αναφέρθηκαν και σε πιο προσωπικές πτυχές τους.

Μεταξύ άλλων η Λουίζα απάντησε και στο κατά πόσο την έχει βοηθήσει ή όχι η συγγένειά της με τον γνωστό δημοσιογράφο Άγγελο Πυριόχο.

Λουίζα, ο θείος σου Άγγελος Πυριόχος μοιράζεται συχνά στο Facebook αναρτήσεις περηφάνιας για σένα. Σε παρακολουθεί κάθε Σάββατο;

Εννοείται. Επειδή ο θείος μου δεν έχει δικά του παιδιά, όταν τον ρωτούσαν αν θέλει να αποκτήσει δικά του, πάντα έλεγε: «Όχι, έχω δύο υπέροχες ανιψιές». Εμένα και την αδελφή μου δη – λαδή, που μας έχει σαν κόρες του. Αν και έχει επιστρέψει μόνιμα στη Ζάκυνθο, είμαστε πολύ κοντά. Αισθάνεται δικαιωμένος γιατί αναγνώριζε το ταλέντο μου από τότε που ήμουν πολύ μικρή.

Σου έκανε καλό ή κακό που έχεις αυτό το επώνυμο;

Κάτι ενδιάμεσο. Είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος στον χώρο, αλλά επειδή κανείς δεν είναι πάντα αποδεκτός από όλους, έχουν υπάρξει και στιγμές που το όνομά μου ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην καριέρα μου. Ό,τι έχω καταφέρει το έχω κάνει με πολλή δουλειά και άπειρες οντισιόν. Πάντα υπάρχουν κακοπροαίρετοι άνθρωποι που δεν θα κρίνουν το αποτέλεσμα της δουλειάς σου αλλά θα θέλουν να σε μειώσουν. «Έχεις αμφιβολίες; Έλα να με δεις και κρίνε μετά αν άξιζα να είμαι στη δουλειά ή όχι» λέω. Αποδεικνύω συνεχώς, νομίζω, πως αξίζω να κάνω αυτά που κάνω και να είμαι εδώ που είμαι.

Διαβάστε ακόμα

J2US: Η Λουίζα Πυριόχου χόρεψε λάγνα και μαζί με τον Biased Beast ανέβασαν επικίνδυνα τη θερμοκρασία – «Ήταν διεθνές σόου!»

J2US: «Είστε αδιαμφισβήτητα ζευγάρι τελικού» – «Αριστούργημα» – Ενθουσίασαν Λουίζα Πυριόχου και Biased Beast

J2US – Λουίζα Πυριόχου: Η ανιψιά του Άγγελου Πυριόχου αποκαλύπτεται – Το αεροπορικό δυστύχημα του θείου της και ο Πάνος Νάτσης