Ναταλία Αργυράκη: «Τους τελευταίους επτά μήνες είμαι σε σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένη»
Ελλάδα

Ναταλία Αργυράκη: «Τους τελευταίους επτά μήνες είμαι σε σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Ναταλία Αργυράκη: «Τους τελευταίους επτά μήνες είμαι σε σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Όσα αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησαν τόσο για τη συνεργασία τους στο J2US όσο και για τη ζωή τους.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του στην σκηνή του J2US έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια, με τους τηλεθεατές να τους θεωρούν φαβορί.

Πώς έγινε και βρεθήκατε μαζί στο J2US;

Ναταλία: Το J2US κάπως με πλησίαζε και το πλησίαζα. Πήγαινα στο σόου λόγω του Παναγιώτη Ραφαηλίδη και της Εβελίνας Νικόλιζα, που είμαστε συνεργάτες, και τους στήριζα. Μάλιστα, ο
Παναγιώτης μού έλεγε: «Στο επόμενο θα είσαι και εσύ». «Ούτε να το συζητάς», του έλεγα. Με πήρε λοιπόν κάποια στιγμή τηλέφωνο η παραγωγή και έκανα ένα δοκιμαστικό. Είχα το θράσος να
τραγουδήσω το “Έτσι είναι η ζωή” της Βίκυς Μοσχολιού και το “Ένα σου λέω”, ένα της Άννας Βίσση. Τα πήγα καλά και όταν μου είπαν και για τον Γιώργο, που είναι ένα «άκαυτο» παιδί και πολύ καλός λυράρης, χάρηκα πολύ.

Γιώργος: Εμένα η πρόταση μου έγινε εντελώς αναπάντεχα. Ήμουν στο σπίτι μου στην Κρήτη και έκανα πρόβα. Χάρηκα γιατί είναι ένα μεγάλο σόου που δεν είναι ανταγωνιστικό και είναι για καλό σκοπό. Ήταν πρόκληση για μένα. Σκέψου ότι η βάση μου είναι στην Κρήτη και ήρθα στην Αθήνα για να είμαι coach στο J2US.

Πώς είναι μέχρι τώρα η συνεργασία σας;

Ναταλία: Από την πρώτη μας γνωριμία καταλάβαμε ότι ταιριάζουμε. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάνει φανφάρες και είναι και ο Γιώργος έτσι. Έχουμε και διαφορές αλλά η «πάστα» μας είναι κοινή. Δίνει σημασία στην καλοσύνη και όχι στην ίντριγκα και το κουτσομπολιό.

Γιώργος: Με τη Ναταλία πια γίναμε φίλοι. Χαίρομαι που απέκτησα έναν νέο άνθρωπο στη ζωή μου. Είναι πολύ μελετηρή και καταφέρνει να κάνει δύσκολα πράγματα, αν σκεφτεί κανείς πως δεν είναι η δουλειά της στην πραγματικότητα. Μαθαίνω πολλά από εκείνη, από το πείσμα της και την καλή της καρδιά.

Η τηλεόραση σας άλλαξε τη ζωή;

Γιώργος: Δεν νιώθω να έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Ο απλός άνθρωπος που ήμουν πριν είμαι και τώρα. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζω όλους στον περίγυρό μου. Σίγουρα με γνωρίζει περισσότερος κόσμος τώρα. Δίνω την ψυχή μου στη μουσική και χαίρομαι που παίρνω περισσότερη αγάπη πια.

Ναταλία: Σε πρακτικό επίπεδο μου την άλλαξε, όχι όμως από άποψη αναγνωρισιμότητας. Τώρα πια, μακριά από τα περιοδικά, έχω τις διακοπές μου καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πάσχα, πράγμα πολύτιμο όσο μεγαλώνεις και πλέον μπορώ να έχω προσωπική ζωή, γιατί παλιά νόμιζα πως είχα, ενώ στρίμωχνα στο 24ωρο χιλιάδες πράγματα.

Πώς είστε στην προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο;

Ναταλία: Τους τελευταίους επτά μήνες είμαι σε σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένη και σε προσωπικό επίπεδο. Έχω στο μυαλό μου τη δημιουργία οικογένειας αλλά καμιά φορά δεν είμαι σίγουρη αν είναι δική μου επιθυμία ή της κοινωνίας που μας οδηγεί σε αυτό τον δρόμο. Τώρα απολαμβάνω τη σχέση μου και αφήνω τα υπόλοιπα στη ζωή.

Γιώργος: Εγώ δεν έχω σχέση αυτή την περίοδο. Έχω δώσει τα πάντα στη δουλειά, αλλά αν βρεθεί μια αξιόλογη γυναίκα, θα χαρώ πολύ να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί της. Στα 33 μου ξέρω πως θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα κάθε Τετάρτη