Ελλάδα

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν τα χαριτωμένα φιλαράκια τους!

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν τα χαριτωμένα φιλαράκια τους!

Οι αναρτήσεις και τα σπουδαία φιλοζωικά μηνύματα

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων η σημερινή και πολλοί φιλόζωοι Έλληνες celebrities θέλησαν να τιμήσουν την περίσταση και τους χνουδωτούς τους φίλους με αναρτήσεις στα social media.

Το Instagram γέμισε από γλυκύτατα μουτράκια και μηνύματα για τον σεβασμό και την προστασία των ζώων από όλους μας σε μία εποχή που δυστυχώς η κακοποίηση δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

Ο άνθρωπος αντί για διαχειριστής και προστάτης του οικοσυστήματος δρα τις περισσότερες φορές ως καταπατητής που δεν διστάζει μέχρι και να βασανίσει αθώες ψυχές ικανοποιώντας τις διαστροφές του.

Πέραν, όμως, από τις απεχθείς αυτές εξαιρέσεις, ακόμα και στην καθημερινότητά μας οι περισσότεροι φαίνεται πως δεν δείχνουμε την ευαισθητοποίηση που θα έπρεπε απέναντι στα ζώα.

Ζώντας μέσα σε τσιμεντουπόλεις που ίδιοι φτιάξαμε αδυνατούμε πολλές φορές να σκεφτούμε το αυτονόητο. Λίγη τροφή και νερό στα αδέσποτα ώστε να διευκολύνουμε κατά ένα μικρό ποσοστό τη διαβίωσή τους στο εχθρικό περιβάλλον που έχουμε διαμορφώσει για αυτά.

Η ελληνική showbiz δίνει σήμερα ένα ηχηρό παράδειγμα ώστε να αγκαλιάσουμε και να προστατεύσουμε τα πλάσματα που μονάχα αγάπη θέλουν να μας προσφέρουν.

Σίσσυ Χρηστίδου

Γιώργος Λιανός

Ευριδίκη Βαλαβάνη

Χριστίνα Αλεξανιάν

Δημήτρης Σταρόβας

Σοφία Φιλιππίδου

Κατερίνα Καραβάτου

Τόνυ Δημητρίου

Τάνια Τρύπη

Φωτεινή Πετρογιάννη

Γιώργος Πατούλης

Ευγενία Σαμαρά

Γιώργος Τσαλίκης

Μαρία Φιλίππου

Νικολέττα Καρρά

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Μάρα Ζαχαρέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μέμος Μπεγνής

Άντα Λιβιτσάνου

Κατερίνα Γκαγκάκη

Exit mobile version