Ελλάδα

Πάνος Καλλίτσης: Τι απαντά στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν Χριστοπούλου, Ηλιάκη, Παπαγεωργίου;

Πάνος Καλλίτσης: Τι απαντά στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν Χριστοπούλου, Ηλιάκη, Παπαγεωργίου;

Αποκλειστικά στο «Ευτυχείτε»

Για πρώτη φορά ο Πάνος Καλλίτσης «σπάει» τη σιωπή του στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη νέα τροπή στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Θυμίζουμε ότι η coach μόδας υπέβαλε μήνυση πριν από δύο χρόνια εναντίον του πρώην συζύγου της ζητώντας τα προσωπικά της είδη από το σπίτι στο οποίο διέμεναν. Τότε, εκείνος ανταπάντησε κατηγορώντας εκείνη και τις μάρτυρες που είχε επικαλεστεί – Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρία Ηλιάκη και ένα ακόμη άτομο – για ψευδορκία.

Αν και αρχικά το αίτημά του απορρίφθηκε, σε δεύτερο βαθμό η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη κατά της Έλενας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που είχαν καταθέσει υπέρ της.

Πριν από λίγες ημέρες, οι τρεις γυναίκες εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν μέσα από πρωινή εκπομπή.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ο γνωστός make up artist δήλωσε:

Ο Πάνος Καλλίτσης δήλωσε πως η Δικαιοσύνη είναι άμεμπτη, πως προσπαθεί να έχει μια μη τοξική καθημερινότητα και ότι δεν έχει καμία σχέση και κανένα μήνυμα να δώσει στις μαρτυρίες της Έλενας Χριστοπούλου.

«Δεν θα ήθελα να μιλάμε γι΄αυτό. Δεν πρέπει να μιλάμε. Δεν πρέπει να είμαστε βορά των καναλιών. Είναι κάτι το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη είναι άμεμπτη. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για μένα, να μην τοξικοποιούμαι. Να απέχω από όλα αυτά. Δεν έχω δει καμία απάντηση. Απέχω από όλα για να μην με ταράζουν. Δεν έχω κανένα μήνυμα, δεν έχω καμία σχέση, έχω μία τελείως διαφορετική ζωή χαμηλών τόνων».

https://streamable.com/lsgkd4

Exit mobile version