Ελλάδα

Πέτρος Γαϊτάνος: Τι απαντά στην κριτική που έχει δεχθεί για τα διαφημιστικά σποτ;

Πέτρος Γαϊτάνος: Τι απαντά στην κριτική που έχει δεχθεί για τα διαφημιστικά σποτ;

Γιατί δεν θα έδινε ποτέ χριστιανικό όνομα σε ζώο;

Η αγάπη του Πέτρου Γαϊτάνου για τη βυζαντινή μουσική και η βαθιά του πίστη στα θεία είναι δυο από τα βασικά του γνωρίσματα και οι ψαλμωδίες του έχουν συνδέσει το όνομά του με τη Εβδομάδα των Παθών.

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαφημιστικό σποτάκι που έκανε για γνωστή αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών με θέμα τις άγιες μέρες του Πάσχα και το “Μένουμε Σπίτι”.

Θέλησε ακόμα να τοποθετηθεί επί των ανάμεικτων κριτικών που έχει δεχτεί για τη συμμετοχή του στο εν λόγω σποτ, εξηγώντας πως υπάρχουν ευδιάκριτες γραμμές ανάμεσα στο χιούμορ και την ασέβεια στα θεία αλλά δεν τις προσπέρασε ποτέ.

https://streamable.com/a9h4u2

Στη συνέχεια της συζήτησης μίλησε για τον χρόνο που περνά στο σπίτι του εν μέσω καραντίνας και για την καλή παρέα που του κρατά ο σκύλος του.

Τότε ο Νίκος Ράπτης έκανε χιούμορ, ρωτώντας τον αν έχει δώσει στον σκύλο του κάποιο χριστιανικό όνομα για να πάρει την αυστηρή απάντηση πως θα ήταν ασέβεια εάν έκανε κάτι τέτοιο.

“Όχι, βέβαια δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Όχι, Νικόλα μου δεν δίνουμε ποτέ ονόματα άγια σε σκύλους. Και τα ζώα είναι ευλογημένα. Όποιος το κάνει αυτό είναι ασέβεια. Είναι αυτό που σας είπα στην αρχή, υπάρχουν όρια”.

Τέλος, αποκάλυψε στον Γρηγόρη με τι ασχολίες έχει καταπιαστεί το τελευταίο διάστημα, καθώς και ότι μαγειρεύει πολύ λόγω της μικρασιατικής του καταγωγής.

https://streamable.com/09hk96

Exit mobile version