Σωκράτης Αλαφούζος – Βάσω Γουλιελμάκη: Τα τρυφερά μηνύματα για τα γενέθλια της κόρης τους
Ελλάδα

Σωκράτης Αλαφούζος – Βάσω Γουλιελμάκη: Τα τρυφερά μηνύματα για τα γενέθλια της κόρης τους

Σωκράτης Αλαφούζος – Βάσω Γουλιελμάκη: Τα τρυφερά μηνύματα για τα γενέθλια της κόρης τους

Τα λόγια αγάπης για την κόρη τους Μαρίλια

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη της Βάσως Γουλιελμάκη και του Σωκράτη Αλαφούζου και οι γονείς της τής έστειλαν τις ευχές τους με τον πιο τρυφερό τρόπο. Το πρώην ζευγάρι που έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια κρατά καλές επαφές για χάρη της κόρης του, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τα 17ά γενέθλια της Μαρίλιας.

«Ένα τεράστιο φεγγάρι με συνόδευε μέχρι την είσοδο μου στο μαιευτήριο, το ρολόι του αυτοκινήτου έλεγε 6:00 ώρα, 6 Απριλίου του 2004. Πέρασαν ώρες πολλές μέχρι να ακούσω το κλάμα σου, μέχρι να ακούσω το γιατρό να λέει -γεννήθηκε μ’ ανοιχτά μάτια. Νόμιζα πως είχες κληρονομήσει τα μάτια του μπαμπά σου μετά κατάλαβα τι εννοούσε. Από την πρώτη στιγμή που ανταμωθήκανε τα βλέμματα μας δεν σταμάτησε να κοιτάει η μια την άλλη. Ήμασταν ξαπλωμένες η μια απέναντι απ’ την άλλη και τα μάτια σου, αυτά τα όμορφα αμυγδαλωτά, καφέ μάτια με το διεισδυτικό τους βλέμμα με κοιτούσαν συνεχώς!

Πώς γίνεται να έχεις καταλάβει ότι εγώ ήμουν η μητέρα σου αναρωτήθηκα. Ακόμα κι όταν η μαία σ’ έφερε κοντά μου κάνοντας ένα γύρω από το κρεβάτι μου εσύ δεν έπαψες να με κοιτάς. Με ρώτησε αν θέλω να σε φιλήσω, έγνεψα “ναι”. Γεμάτη από τρόμο, αγωνία, λαχτάρα, συγκίνηση έβαλα το στόμα μου πάνω στο υγρό μετωπάκι σου. Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι όμως αυτό το υγρό αποτύπωμα πάνω στα χείλη μου ακόμα το αισθάνομαι. Το πρώτο μας φιλί! Ξελογιάστρα μου, έρωτα μου, αγάπη μου! Να ‘χεις όμορφα χρόνια γεμάτα από υγεία και με “μάτια ανοιχτά” να παρατηρείς, να βάζεις στόχους, να ονειρεύεσαι και εγώ να λέω πολλές – πολλές ιστορίες για σένα στα παιδιά σου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη στο Instagram.

Ενώ και ο Σωκράτης Αλαφούζος δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη του και έγραψε χαρακτηριστικά: «Το κοριτσάκι μου έγινε σήμερα 17 χρονών! Αγάπη Άνευ Όρων».

Το κοριτσάκι μου έγινε σήμερα 17 χρονών…!!!

Αγάπη Άνευ Όρων
🌟💖🌟💞🌟💖🌟💞🌟💖🌟💞🌟💖🌟💞🌟

Δημοσιεύτηκε από Socrates Alafouzos στις Τρίτη, 6 Απριλίου 2021