Σπάνια εμφάνιση για τον Χρήστο Βαλαβανίδη και τη σύζυγό του Ασπασία Κράλλη
Ελλάδα

Σπάνια εμφάνιση για τον Χρήστο Βαλαβανίδη και τη σύζυγό του Ασπασία Κράλλη

Σπάνια εμφάνιση για τον Χρήστο Βαλαβανίδη και τη σύζυγό του Ασπασία Κράλλη

Γιατί βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας

Είναι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια ηθοποιών, αλλά σπάνια τους βλέπουμε σε κάποια επίσημη εμφάνιση. Ο λόγος για τον Χρήστο Βαλαβανίδη και την επίσης ηθοποιό σύζυγό του Ασπασία Κράλλη. ΟΙ δυο τους βρέθηκαν σήμερα στην καρδιά της Αθήνας και στα γραφεία του Σ.Ε.Η για να προσφέρουν την αρωγή τους στους συναδέλφους τους που έχουν ανάγκη.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα οργανώθηκε η κοινωνική κουζίνα από τη 1μμ έως 4μμ στην οδό Κάνιγγος 33 (γραφεία Σ.Ε.Η.) και προσφέρθηκε φρέσκο, μαγειρεμένο φαγητό στα μέλη  που το έχουν ανάγκη.  Εκεί βρέθηκαν για να βοηθήσουν ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η. Σπύρος Μπιμπίλας, ο Χρήστος Βαλαβανίδης με την Ασπασία Κράλλη, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Ζαχαρίας Ρόχας και άλλοι.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μάλιστα ζύμωσε και μόνος του ψωμί για να μοιραστεί μαζί με τα γεύματα αγάπης του σωματείου, όπως αποκάλυψε στο znews.gr ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τα γεύματα αγάπης διοργανώθηκαν σε συνεργασία του Σ.Ε.Η. με τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, το Σωματείο Εργαζομένων στο χώρο του χορού και της Ομάδας Αλληλεγγύης των Support Art Workers και μαγειρεύτηκαν από τη συλλογική κουζίνα El Chef.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η. αποκάλυψε πως γίνονται συνεχώς δράσεις για την ενίσχυση των ηθοποιών που έχουν ανάγκη και θα συνεχιστούν και με νέα γεύματα αγάπης, αλλά και άλλες πρωτοβουλίες.

Χρήστος Βαλαβανίδης, Σπύρος Μπιμπίλας

Χρήστος Βαλαβανίδης, Ασπασία Κράλλη

Σπύρος Μπιμπίλας, Ζαχαρίας Ρόχας

Πασχάλης Τσαρούχας, Σπύρος Μπιμπίλας, Ζαχαρίας Ρόχας

Φωτογραφίες: NDP