Ελλάδα

Σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ”: Μήνυμα αγάπης σε δείπνο με εκλεκτούς καλεσμένους

Σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ”: Μήνυμα αγάπης σε δείπνο με εκλεκτούς καλεσμένους

Ένα ξεχωριστό δείπνο με την παρουσία πολλών επωνύμων διοργάνωσε για τρίτη χρονιά ο Σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ”, πάντα με τη φροντίδα της προέδρου του Συλλόγου και πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, η Έλλη Κοκκίνου ερμήνευσε τις μοναδικές της επιτυχίες ξεσηκώνοντας τους 400 περίπου καλεσμένους.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Βίκυ Καγιά.

Ο στόχος

Φέτος ήταν η τρίτη χρονιά που η «ΕΛΠΙΔΑ» «γιορτάσε» αυτή την ημέρα, θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. ‘Ολα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», έτσι ώστε να λειτουργεί η Μονάδα ως Κέντρο Αριστείας με στόχο τέσσερα στα τέσσερα παιδιά να γίνονται εντελώς καλά.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε σημαντικούς εκπροσώπους του επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού, ιατρικού, καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας οι οποίοι με την παρουσία τους στήριξαν το σπουδαίο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ανάμεσά τους – όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες- ήταν και ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Σάκης Ρουβάς με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, καθώς και η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η Έλλη Κοκκίνου με την Ελένη Μενεγάκη

Η Έλλη Κοκκίνου ανέλαβε τη διασκέδαση των 400 καλεσμένων

Η κυρία Βαρδινογιάννη με τη Βίκυ Καγιά

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες του Συλλόγου

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανάμεσα στις καλεσμένες της

Οι πλαστικοί χειρουργοί Ντόλη Φατσέα και  Αθανάσιος Αθανασίου

Η Έλενα Σκούρα

Ο Γιώργος Ντάβλας με την Ελένη Μενεγάκη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Exit mobile version