Τζένη Μπαλατσινού για Εβελίνα Παπούλια: «Τα παρατσούκλια της ήταν αγοροκόριτσο και αγριοκάτσικο» – Ήταν φίλες από το νηπιαγωγείο
Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού για Εβελίνα Παπούλια: «Τα παρατσούκλια της ήταν αγοροκόριτσο και αγριοκάτσικο» – Ήταν φίλες από το νηπιαγωγείο

Τζένη Μπαλατσινού για Εβελίνα Παπούλια: «Τα παρατσούκλια της ήταν αγοροκόριτσο και αγριοκάτσικο» – Ήταν φίλες από το νηπιαγωγείο

Τι είπε για την Εβελίνα Παπούλια ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης;

Η Εβελίνα Παπούλια είναι η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται στον στον Ελληνικό 93.2, και ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν είναι ταπεινή στη σχέση με τους συναδέλφους της!

«Πάντα ήμουν έτσι όπως είμαι σήμερα και νομίζω πως δεν το έπαθα ποτέ αυτό, να δω τον ίσκιο μου πιο μεγάλο. Πιο πολύ είχα αγχωθεί στο να μην το πάθω οπότε ήμουν όλο και πιο low profile στα προσωπικά μου και ταυτόχρονα, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια φίλους και φίλες, η αναφορά μου πάντα ήταν εκείνοι. Δεν ήταν δηλαδή οι άνθρωποι που γνώριζα εκείνη την εποχή άρα δεν μπορούσα ποτέ να είμαι κάτι άλλο στους φίλους μου από αυτό που ήμουν».

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου γύρισε στην εποχή που η καλεσμένη του μεσουρανούσε τηλεοπτικά με το σίριαλ «Δύο Ξένοι» στο MEGA, υπογραμμίζοντας πως υπήρχε τότε η φήμη πως είναι δυσπρόσιτη και έχει καβαλήσει το καλάμι, εκείνη ξεκαθάρισε πως «αυτό, ναι, έγινε γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και ήταν μια εποχή πάρα πολύ αγαθή. Τώρα είναι όλοι υποψιασμένοι στο πως θα κινηθούν. Όταν λοιπόν με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνα και ήθελαν συνεντεύξεις, εγώ κάποια στιγμή αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι. Σε αυτά τα όχι έβγαλα τη φήμη της δύσκολης και ότι καβάλησα το καλάμι. Έλεγα όχι γιατί ένιωθα ότι συνέχεια επαναλαμβανόμουν».

«Είσαι χαμαιλέοντας;», είπε ο Χατζηνικολάου.

«Είχαν έναν δάσκαλο στη Αμερική που μου έδωσε συμβουλές πριν γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν είμαι ο άνθρωπος της παρέας που θα γυρίσουν οι άλλοι να ασχοληθούν μαζί του. Δεν με ενδιέφερε να γίνω σταρ»

«Μετά τους «Δύο Ξένους» μου έγιναν προτάσεις να παίξω ίδιους ρόλους.»

«Είναι ανάλογα τις φάσεις της ζωής μου. Ανάλογα με την πρόταση που θα έρθει, αν με συγκινεί. Ο κορονοϊός με είχε στοιχειώσει»

«Αν το έπιανα από την αρχή Θα τα ξαναέκανα όλα τα ίδια. Μου αρέσει να είμαι επαγγελματίας γιατί δεν ταλαιπωρώ κανέναν έτσι. Αλλά μ΄αρέσει να είμαι και παιδί μέσα μου. Δεν με ενδιαφέρει ποιο θα είναι πρώτο όνομα».

Τι είπε η Τζένη Μπαλατσινού;

«Η Εβελίνα ήταν όλα τα παιδικά μου χρόνια, από το νηπιαγωγείο μαζί. παίζαμε στα διαλείμματα ποδόσφαιρο. Τα παρατσούκλια της ήταν αγοροκόριτσο και αγριοκάτσικο. Κάναμε διακοπές στο Καβούρι. Γέλια, αταξίες, σκανδαλιές. ‘Ολα μαζί τα κάναμε. Και αυτή και εγώ επικοινωνούμε και νιώθουμε η μία την άλλη. Είμαι πολύ περήφανη για αυτήν και για όσα έχει καταφέρει. Είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι είναι εξαιρετική μητέρα. Ταλαντούχο πλάσμα η Αφροδίτη. Μόνο αγάπη για την Εβελίνα».

Και απάντησε η Εβελίνα: «Την αγαπώ πολύ. Οι μανάδες μας είναι φίλες».

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης;

«Γνωριζόμαστε από παλιά. Πηγαίναμε σε γειτονικά σχολεία. Δεν κάναμε πολύ παρέα. Αλλά ήξερα ότι ήταν καλή στο τραγούδι, στο χορό. Ήταν ποθητή στα αγόρια του σχολείου. Θέλω να ξέρεις ότι είμαι πάντα φίλος σου και θα σε στηρίζω».

Η ηθοποιός μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια, είπε: «Θεωρώ ότι ο Μαρκουλάκης είναι ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς μας. Ήταν αστείο γιατί ήμασταν σε παράλληλες παρέες».

Πώς ξεκίνησε το μπαλέτο;

«6 χρονών είπα στη μαμά μου ότι θα γίνω χορεύτρια και με πήγε σε σχολή χορού για μπαλέτο. Γεννήθηκε η υποκριτική όταν με είδε ο Τσάγκας και πήγα σε σχολή υποκριτικής. Το πιο αστείο ήταν το πείσμα μου να τραγουδήσω γιατί δεν είχα πάθος το τραγούδι. Η μητέρα μου μου έλεγε παιδί μου ας το, γιατί ήμουν εντελώς παράφωνη».