Γρηγόρης Τσεκούρας: «Έχει γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση μου. Θα γίνω πατέρας!»
TV Gossip

Γρηγόρης Τσεκούρας: «Έχει γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση μου. Θα γίνω πατέρας!»

Γρηγόρης Τσεκούρας: «Έχει γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση μου. Θα γίνω πατέρας!»

Όσα αποκάλυψε για το Big Brother και την προσωπική του ζωή

Στο Youtube και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαυρίδη παραχώρησε συνέντευξη ο Γρηγόρης Τσεκούρας και μίλησε τόσο για το Big Brother όσο και την προσωπική του ζωή.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση και μεταξύ άλλων σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

«Δεν έγινε κάτι στο Big Brother. Με όλες τις κοπέλες κρύφτηκα, έλεγα τα ίδια σχεδόν με όλες. Δεν φλέρταρα καθόλου με τη Ράνια που την ψήφιζα κάθε βδομάδα για να φύγει. Δεν υπήρχε γούστο. Για αυτό όταν βγήκα και έλεγαν τότε “ο γύπας” ήταν αστείο όλο αυτό. Μου άρεσε το γυναικείο φύλο γύρω μου και μέχρι εκεί. Ήμουν ο πρώτος που έλεγα ότι δεν γίνεται χωρίς σ@ξ τόσο καιρό.

Με την Άννα Μαρία στεναχωρήθηκα πολύ γιατί κάναμε παρέα και μετά το παιχνίδι εξαφανίστηκε. Έχω αποδείξεις που δεν θέλω να το τραβήξω. Να στέλνεις ένα μήνυμα για καλή χρονιά, να βγούμε για έναν καφέ και ούτε απάντηση. Ούτε να δει τι κάνουμε, απομακρύνθηκε από όλα τα παιδιά. Δεν γίνεται να μη θες να κρατήσεις επαφές. Που ήσουν σε ένα παιχνίδι και χάιδευες τα πατώματα που κέρδισες; Δεν γίνεται σε κάτι που σε σημάδεψε και έλεγες “κόσμε μου” να μην κρατάς επαφή με κανέναν. Ο κόσμος την αγάπησε και φάνηκε και ξεχώρισε ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Big Brother. Ήταν πολύ έξυπνη! Αν ήταν στρατηγική, ήταν η καλύτερη. Πήγε μόνη της εναντίον όλων! Ο κόσμος στηρίζει αυτόν που απομονώνεται, είναι η καλύτερη στρατηγική.

Ένιωσα ότι αδικήθηκα όταν βγήκα. Γιατί έμαθα από τα παιδιά ότι δεν με πρόβαλαν τόσο πολύ. Όχι μόνο εγώ και άλλα παιδιά. Γιατί; Επειδή δεν τσακωνόμασταν; Δεν κλαίγαμε; Δεν χαϊδεύαμε τα πατώματα ή επειδή δεν ζευγαρώσαμε;

Τον θαυμάζω τόσο πολύ τον Αντρέα Μικρούτσικο, έχει τόση εμπειρία που να μας δημιουργεί ωραίες ίντριγκες και να του βγάλουμε τα ψυχολογικά μας. Δεν τον άφησαν να μπει τόσο βαθιά στο παιχνίδι. Και θα το έχω απορία πάντα από την παραγωγή. Έχεις ένα τέτοιο παιχνίδι και να το αφήνεις ακυβέρνητο. Ο Μικρούτσικος έπρεπε να μιλήσει με όλους αλλά δεν τον άφησαν. Ο ρόλος του ήταν να μιλήσει με εκείνους που δημιουργούσε εντάσεις. Έπρεπε να τον φέρνει η παραγωγή και να μας μιλάει αλλά δεν τον άφησαν. Αποκλείεται να μην το έκανε ο Αντρέας.

Αυτή τη στιγμή συζώ με τη σύντροφό μου, δεν το ξέρει ο κόσμος. Με κέρδισε το βλέμμα της από την πρώτη φορά. Την κυνήγησα και μετά από ένα χρόνο την κατάφερα. Είναι εκτός του χώρου. Όσο μπορώ και στα social την προστατεύω. Ανεβάζω ελάχιστα γιατί δεν θέλω το κακό το μάτι. Ο κόσμος είναι κακός οπότε όσο μπορώ προσέχω, φιλτράρω. Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί και το έχω κρατήσει κρυφό πολύ. Έχει γίνει και το επόμενο βήμα, υπάρχει αλλά ο κόσμος δεν το ξέρει. Έχει προχωρήσει ήδη το επόμενο βήμα. Περιμένω παιδί! Θα με σκοτώσει σίγουρα. Περιμένω παιδί, είναι 5 μηνών. Εγώ το κυνήγησα, δεν ξέρω ακόμη φύλο αλλά δεν το λέω γιατί πιστεύω στο μάτι. Είναι έγκυος!».

Διαβάστε επίσης

Next please: Η κριτική μας για τη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια