Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της, ανήμερα της γιορτής του
TV Gossip

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της, ανήμερα της γιορτής του

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της, ανήμερα της γιορτής του

Το story που ανέβασε στο Instagram η παρουσιάστρια

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σίγουρα «σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει»!

Η παρουσιάστρια του Shopping Star είναι ερωτευμένη με τον δικό της Γιάννη, τον Γιάννη Καραβασάνη και μπορεί να έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο υπάρχουν  κάποιες σπάνιες φορές, που θα δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους… εικόνα από την ίδια με τον σύντροφό της.

Αυτό έκανε και την Κυριακή 7/1, ανήμερα του Αγίου Ιωάννη, όπου ο αγαπημένος της γιόρταζε και μαζί με άλλους φίλους τους Γιάννηδες, το γιόρτασαν, σε μια ξεχωριστή βραδιά.

«Μένω μόνη μου, όχι με τον σύντροφό μου. Το επόμενο βήμα το έχουμε κάνει, το πήγαμε πίσω, το έχουμε φέρει από εδώ, το έχουμε πάει από εκεί. Διάφορα λέμε αλλά είμαστε τόσο χαλαροί, γνωριζόμαστε και τόσα χρόνια, όλα γίνονται φυσικά μεταξύ μας. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου και τρίτη και τέταρτη.

Ποτέ δεν ξέρεις, την δίνουμε την Ηλιάνα. Μένουμε μαζί πολύ συχνά, αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον σύντροφό μου δεν μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμουν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά», είχε δηλώσει κάποια στιγμή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της.

Δείτε τη φωτογραφία, με τον Γιάννη Καραβασάνη να είναι ο αριθμός «5»

Διαβάστε ακόμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι μία ιστορία που κουβαλώ δυστυχώς εδώ και χρόνια, με έχει βασανίσει»