Ηλίας Μπόγδανος: «Τίποτα δεν έχει νόημα όταν είσαι μακριά από το “σπίτι”»
TV Gossip

Ηλίας Μπόγδανος: «Τίποτα δεν έχει νόημα όταν είσαι μακριά από το “σπίτι”»

Ηλίας Μπόγδανος: «Τίποτα δεν έχει νόημα όταν είσαι μακριά από το “σπίτι”»

Η ανάρτησή του μετά την επιστροφή του από το Survivor All Star

Το Survivor All Star οδεύει προς το τέλος του, με τον Ηλία Μπόγδανο να μην καταφέρει να μείνει στην τελική τετράδα που θα έρθει στην Αθήνα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει ήδη στην Ελλάδα και έχει μιλήσει για όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκε και στο περιβόητο χαρτάκι που έγινε «μήλον της έριδος» και έκανε τον Ηλία Γκότση να αποβληθεί.

«Αυτό το χαρτάκι, προφανώς και το έγραψα εγώ, το είπα από την πρώτη στιγμή. Το είπα και στην παραγωγή, το γνώριζε, από το πρώτο δευτερόλεπτο τι έχει γίνει.

Περνάνε μέρες για να παρθεί μια απόφαση. Δεν κλείνει μια κάμερα και εξαφανίζεται ένας παίκτης.

Σε αυτό το διάστημα εννοείται πώς υπήρχαν συζητήσεις», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Survivor All Star – Ηλίας Μπόγδανος: Αποκάλυψε τι έγραψε στο περιβόητο χαρτάκι

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε στιγμιότυπα κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο που τον περίμενε και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Με ένα μακροσκελές κείμενο θέλησε να ευχαριστήσει και όλους εκείνους που τον στήριξαν μέχρι τελευταίας στιγμής.

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου μέχρι στιγμής. Η στιγμή που επιστρέφω στην αγάπη, στους ανθρώπους μου, σε αυτούς που με κάνουν τόσο ευτυχισμένο κάθε δευτερόλεπτο. Αν ένα πράγμα μου έμαθε αυτό το ταξίδι, είναι ότι τίποτα δεν έχει νόημα όταν είσαι μακριά από το «σπίτι».

Και με τη λέξη «σπίτι» εννοώ όλους αυτούς και όλα αυτά που με κάνουν να νιώθω τόσο ευτυχισμένος και ευλογημένος κάθε μέρα.

Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς για την αμέτρητη αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω και θέλω να ξέρετε ότι όλη η «δύναμη» που είχα οφείλεται σε αυτήν την αγάπη. Προσπαθώ, και θα τα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα όμορφα μηνύματα σας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που ζήσαμε παρέα αυτό το ταξίδι, τους συμπαίκτες μου ανεξαρτήτως ομάδας και φυσικά όλους τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι μας άντεξαν σε πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Και έτσι… ένα πανέμορφο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει και αφήνει μόνο χαμόγελα».