Καίτη Γαρμπή: «Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση, γινόμαστε συνένοχοι»
TV Gossip

Καίτη Γαρμπή: «Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση, γινόμαστε συνένοχοι»

Καίτη Γαρμπή: «Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση, γινόμαστε συνένοχοι»

Τι είπε για την επαγγελματική της πορεία

Με άποψη την οποία μάλιστα εκφράζει δημόσια χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, είναι η Καίτη Γαρμπή, η οποία πολλές φορές, μέσω των social media και κιυρίως του Twitter, παίρνει θέση για τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν έντονα την κοινωνία.

«Θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων εμάς που είμαστε δημόσια πρόσωπα με συγκεκριμένη κοινωνική θέση και μας αγαπάει ο κόσμος να έχουμε και δημόσιο λόγο.

Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση, έστω χαλαρά, σε μια δημόσια συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας, γινόμαστε συνένοχοι στης συνέχειας της αδικίας απέναντι στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, στη φύση, και δεν βοηθάμε ούτε εμάς ούτε τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή.

Είστε δοσμένη στη δουλειά σας. Σας έχει κοστίσει στη ζωή σας;

«Είμαι δοσμένη τόσο όσο να μη χάσω την ψυχική μου υγεία και να έχω ακέραιη την αυτοεκτίμησή μου. Βάζω πάνω απ’ όλα την οικογένεια, τους ανθρώπους μου και την προσωπική μου εξέλιξη μέσα και από άλλα πράγματα: τα βιβλία μου, τις ταινίες μου, το e-shop μου, τις πολύτιμες συζητήσεις μου με κάποιους διανοούμενους φίλους μου.

Στη ζυγαριά, μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής, θα κερδίζει η προσωπική ζωή. Αυτό έχει υπάρξει εμπόδιο σε επαγγελματικές ευκαιρίες και έχω πει άπειρα όχι αλλά δεν θεωρώ ότι μου έχει στοιχίσει σε κάτι πολύ σοβαρό».

Διαβάστε ακόμα

Shopping Star: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου