Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα πω μόνο ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου…»
TV Gossip

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα πω μόνο ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου…»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα πω μόνο ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου…»

Η μακροσκελής ανάρτησή της

Τη δική της εμπειρία στο Breathworking μοιράστηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός περιέγραψε τις δυσκολίες που είχε περάσει και πώς η συγκεκριμένη προσέγγιση αναπνοής την βοήθησε να ξεπεράσει τυχόν κρίσεις πανικού.

«Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου , γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται , χρειάζεται να το μοιράζεται. Δεν θα πω πολλά.

Θα πω μόνο , ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά , μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερίνα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα , αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ. Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι , που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ ,με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou .Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά.

ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη , αμεσως μετά τη θεραπεία. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!!και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά».