Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γεύμα στη Βούλα μαζί με τον μικρό Βλάση
TV Gossip

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γεύμα στη Βούλα μαζί με τον μικρό Βλάση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γεύμα στη Βούλα μαζί με τον μικρό Βλάση

Ο ενός έτους μπόμπιρας κάνει τα πρώτα του βήματα

Όλο της τον χρόνο στον μονάκριβο γιο της έχει αφιερώσει εδώ και έναν χρόνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τους δυο τους να είναι αχώριστοι!

Η παρουσιάστρια, το καλοκαίρι, αναμένεται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά, ωστόσο τώρα, κυνηγάει από πίσω τον ενός έτους Βλάση, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου, γευμάτισε στο all day στέκι Νotos Lounge στη Βούλα, που ανήκει στην οικογένεια
του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, μαζί με τον μικρό Βλάση και την καλή της φίλη Στεφανία.

Περιμένοντας το δεύτερο παιδί της, η Κωνσταντίνα, σχεδιάζει μαζί με τον σύζυγό της ένα ξεχωριστό πάρτι, όπου θα αποκαλύψουν το φύλο του μωρού, αναφέρει το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

«Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσων μηνών έγκυος είμαι» είχε περιοριστεί να δηλώσει πριν από έναν μήνα περίπου η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες σε μεγάλο κοσμικό κάλεσμα, όπου και επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε ακόμα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Το επικρατέστερο σενάριο για μένα είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη…» – Τι είπε για Σκορδά, Ηλιάκη, Σπυροπούλου;