Λάμπρος Κωνσταντάρας: Απαντά ξανά στον Δημήτρη Πανόπουλο – «Εκκλησίες δεν κλέβω…»
TV Gossip

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Απαντά ξανά στον Δημήτρη Πανόπουλο – «Εκκλησίες δεν κλέβω…»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Απαντά ξανά στον Δημήτρη Πανόπουλο – «Εκκλησίες δεν κλέβω…»

Η ανάρτησή του στο Instagram

Μία άτυπη κόντρα έχει προκύψει ανάμεσα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο, με αφορμή ένα θέμα που αφορούσε το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και δημοσιογράφος, με αφορμή το ρεπορτάζ που ανέδειξε ο Δημήτρης Πανόπουλος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ανέβασε ένα story όπου αναφερόταν σε «μπούρδες».

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση αυτή σχολιάστηκε στην εκπομπή, με τον Δημήτρη Πανόπουλο να επανέρχεται το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1) και να απαντά.

«Λοιπόν αν θες να σε σέβονται, πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεσαι. Δεν μπορούμε να βαπτίζουμε καυστικότητα τη λέξη «μπούρδα» για το ρεπορτάζ ενός συναδέλφους και δεν το θεωρώ καν ρεπορτάζ. Ήταν μια πληροφορία που είχα. Εγώ καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω.

Δεν με ενδιαφέρει καν να ασχοληθώ σοβαρά με το Survivor. Το ήξερα από άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και σας το μετέφερα χωρίς να θέλω να το αναλύσω παραπάνω. Δεν είπα καν ότι έγινε αντί ντόπινγκ κοντρόλ, δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήξερα την πληροφορία και σας την είπα όσο πιο διακριτικά μπορούσα για να μην εκθέσω ανθρώπους.

Τώρα, αν κάποιος θέλει να κάνει τον ειδικό του Survivor και να βγαίνει να κράζει για τις πληροφορίες που ακούγονται γιατί δεν του έχουν προκύψει του ίδιου, πολύ καλά κάνει. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω, ευχαριστώ».

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Μάλωσε» το «Καλύτερα δε γίνεται» και πήρε άμεση απάντηση από Γερμανου – Πανόπουλο

Σε νέα ανάρτησή του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε ξανά στον Δημήτρη Πανόπουλο λέγοντας ότι: «Εγώ εκκλησίες δεν κλέβω… Καταλαβαίνουμε όλοι τη διαφορά “του μεταδίδω μία πληροφορία” και “κάνω ρεπορτάζ να δω αν ισχύει”. Αυτό είναι το πρόβλημα! Μεταδίδουμε μπούρδες χωρίς να τσεκάρουμε αν ισχύουν. Άντε φιλάκια».

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Πανόπουλος: Σκληρή απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω»