Maestro: Η Χάρις Αλεξίου επέστρεψε στους Παξούς για τα γυρίσματα της σειράς
TV Gossip

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου επέστρεψε στους Παξούς για τα γυρίσματα της σειράς

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου επέστρεψε στους Παξούς για τα γυρίσματα της σειράς

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έρχεται για να καθηλώσει άλλη μια φορά με το υποκριτικό της ταλέντο στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μπορεί οι πρωταγωνιστές της σειράς να σταμάτησαν για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, ωστόσο επέστρεψαν δυναμικά στο πρόγραμμά τους.

Αφού πέρασε το καλοκαίρι όπου οι Παξοί «βούλιαξαν» από τους τουρίστες και όχι μόνο μετά την εισβολή της σειράς στο Netflix, οι ήρωες ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα.

Ήδη έχουν γυριστεί στα τέσσερα πρώτα επεισόδια και συνεχίζουν για τα επόμενα – ενδεχομένως 5 ή 6- ανάμεσα σε Αθήνα και Παξούς.

Η Χάρις Αλεξίου που άφησε εποχή με το υποκριτικό της ταλέντο, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα σοκάκια του νησιού.

Η νέα προσθήκη στη σειρά

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα φροντίσει να ανατριχιάσει για άλλη μια φορά τους τηλεθεατές που αδημονούν να ξεκινήσει η προβολή της σειράς ενδεχομένως την επόμενη σεζόν.

Η Λένα Παπαληγούρα πρόκειται να είναι μια από τις νέες προσθήκες και θα υποδύεται την αδελφή του γιατρού Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης).

«Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix.

Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το “ναι”.

Θα κάνω την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη, που έρχεται όταν αυτός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα για να τον βοηθήσει να πάρει απόφαση», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Από το «Αυτή η νύχτα μένει» εισβάλει στο Maestro με καθοριστικό ρόλο

Διαβάστε επίσης

Maestro: Ποιος ηθοποιός συμμετέχει σε συγκρότημα rock/metal;