Maestro: Οι τηλεοπτικοί «Αντώνης» και «Σπύρος» ξανά μαζί
TV Gossip

Maestro: Οι τηλεοπτικοί «Αντώνης» και «Σπύρος» ξανά μαζί

Maestro: Οι τηλεοπτικοί «Αντώνης» και «Σπύρος» ξανά μαζί

Η φωτογραφία που μοιράστηκαν

Τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, να σταμάτησαν ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσουν ξανά έχει αρχίσει.

Οι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν τα γυρίσματα τόσο στην Αθήνα όσο και στους Παξούς, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλα τα επεισόδια που έχει γράψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στο δεύτερο μισό του 2024 θα προβληθούν και τα εννιά επεισόδια της σειράς, με τους τηλεθεατές να αδημονούν για την εξέλιξη των χαρακτήρων.

Ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος υποδύονται τον «Αντώνη» και τον «Σπύρο» αντίστοιχα. Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που κρύβεται από την κλειστή κοινωνία του νησιού και προσπαθεί να βρει τρόπο να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή μακριά από σκοτάδια και μυστικά.

Ο θάνατος του Χαράλαμπου τους απελευθερώνει κατά κάποιο τρόπο, αφού ο Σπύρος δεν θα δέχεται πλέον την οικογενειακή βία και θα έχει δίπλα του τη μητέρα του που τον υποστηρίζει σε όλα.

Οι ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά δίχως να δίνουν κάποιο στοιχείο αν είναι στα γυρίσματα της σειράς και μοιράστηκαν αυτό το στιγμιότυπο στα social media.

«Η φετινή χρονιά και όσα έζησα φέτος με έβαλαν σε τροχιά και δεν με έβγαλαν. Έχω μάθει να δουλεύω έντονα, δεν κάθισα ποτέ.

Είναι ξαφνικά πιο έντονο αλλά έχω συνηθίσει σε αυτούς τους χρόνους. Δεν είμαι σε φάση να εστιάσω πολύ στον εαυτό μου αλλά στη δουλειά μου που είναι μαραθώνιος.

Η συντριπτική πλειοψηφία μου έστελνε μηνύματα αγάπης για τον ρόλο μου στο Maestro. Με σταματάνε στο δρόμο οι Ιταλοί και μου λένε “Maestro”», είχε δηλώσει στο «Καλύτερα δε γίνεται» ο Ορέστης Χαλκιάς για τη σειρά.

Ο Γιώργος Μπένος από την πλευρά του, μιλώντας στο DOT, για τον ρόλο του, είχε πει: «Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα.

Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία. Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια.

Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή. Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αλλά και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα.».

Διαβάστε επίσης

Maestro: «Όταν ο Ορέστης συνάντησε τη Μαρία…»