Μάριος Καπότσης: «Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών με την Κόνι»
TV Gossip

Μάριος Καπότσης: «Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών με την Κόνι»

Μάριος Καπότσης: «Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών με την Κόνι»

Τι έχει αλλάξει μετά τον γάμο;

Στη Real News και την Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Καπότσης και μίλησε για τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά και το εάν έχουν έρθει αλλαγές μετά τον γάμο.

«Για πρώτη φορά θα γιορτάσω τον Δεκαπενταύγουστο και την γιορτή μου στο Πόρτο Ράφτη με τους γονείς μου και την Κόνι. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών, οπότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σχέση μας μετά τον γάμο.

Είμαστε όπως όταν είχαμε πρωτογνωριστεί. Δεν θα σας αποκαλύψω το δώρο που της έκανα στην πρώτη μας επέτειο, θέλω να το κρατήσω για εμάς.

Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις στην Κόνι, αλλά και στα άτομα που αγαπώ, γιατί είναι ευτυχία να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το κρυφό του ταλέντο, καθώς γράφει στίχους τους οποίους έχουν ερμηνεύσει στα τραγούδια τους, ο Θοδωρής Μεταξάς, ο Νίκος Γιάννου και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Δεν ξεκίνησα να γράφω από τότε που γνώρισα την Κόνι. Γράφω στίχους από το σχολείο. Είναι κάτι που κάνω γιατί μου δίνει χαρά και όχι για βιοποριστικούς λόγους. Μου αρέσει η μουσική, την αγαπώ. Γράφω όταν είμαι πολύ χαρούμενος».

Διαβάστε επίσης

Κόνι Μεταξά: Ο Μάριος Καπότσης έγινε το μοντέλο της και παρουσίασε το δικό του fashion show