Μαυρίκιος Μαυρικίου: Υπέγραψε συμβόλαιο με τηλεοπτικό κανάλι
TV Gossip

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Υπέγραψε συμβόλαιο με τηλεοπτικό κανάλι

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Υπέγραψε συμβόλαιο με τηλεοπτικό κανάλι

Σε ποιο πάνελ θα βρίσκεται;

Ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο και τους επαγγελματικούς του δεσμούς με την πατρίδα του, την Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου καθώς μέσω Instagram ανακοίνωσε ότι τη νέα σεζόν θα είναι στο πάνελ της πρωινής εκπομπής «Έλα να δεις».

Την εκπομπή παρουσιάζει η Έλενα Θεοδώρου και μεταδίδεται από τον κυπριακό σταθμό Omega, που αναμεταδίδει μεγάλο μέρος του προγράμματος του Open.

Tο κυπριακό κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο καλλιτέχνης θα έχει και ευρύτερη συνεργασία με αυτό εκτός από την εκπομπή:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον όμιλο του OMEGA CHANNEL.

Ο Μαυρίκιος εντάσσεται στην ομάδα της εκπομπής «Έλα να δεις», και θα βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Θεοδώρου μαζί με το υπόλοιπο πάνελ.

Η συνεργασία του ομίλου μαζί του θα είναι πολυεπίπεδη και μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις του θα είναι σημαντική η συμβολή του σε διάφορους τομείς.

Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε την καριέρα του στη μουσική και το τραγούδι, ενώ έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό. Δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο ο Μαυρίκιος υπόσχεται έναν αέρα ανανέωσης στα κυπριακά τηλεοπτικά δρώμενα.

Σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου υπογράφηκε στα γραφεία του OMEGA και το συμβόλαιο με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή, Ευαγόρα Κωνσταντινίδη».

Εδώ και αρκετούς μήνες δραστηριοποιείται στην Κύπρο ιδρύοντας μουσική ακαδημία στη Λεμεσό μαζί με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση.

Μάλιστα πρόσφατα μιλώντας στο Open είχε αφήσει υποννοούμενα ότι θα τον δούμε στην τηλεόραση.

Μαυρικίου: Έσκασε τη «βόμβα» – «Από χειμώνα μπορεί να μας βλέπετε στην τηλεόραση»