Μελέτης Ηλίας: Flashback από τα γυρίσματα της σειράς «Τα Καλύτερά μας χρόνια»
TV Gossip

Μελέτης Ηλίας: Flashback από τα γυρίσματα της σειράς «Τα Καλύτερά μας χρόνια»

Μελέτης Ηλίας: Flashback από τα γυρίσματα της σειράς «Τα Καλύτερά μας χρόνια»

Οι τηλεοπτικοί Στέλιος και Δημήτρης θυμούνται το δικό τους καλοκαίρι

Μια αναδρομή στο 2020 έκανε ο Μελέτης Ηλίας και θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Το καλοκαίρι του 2020, λίγο μετά την πρώτη καραντίνα, ο ηθοποιός και το υπόλοιπο καστ της σειράς «Τα Καλύτερά μας χρόνια» έκαναν κανονικά γυρίσματα.

Αν και οι συνθήκες ήταν δύσκολες λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί τότε, οι πρωταγωνιστές δεν έχασαν ποτέ το χαμόγελό τους και την όρεξη για δουλειά.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με τον Μιχάλη Οικονόμου, τον τηλεοπτικό Δημήτρη, θυμούμενοι το πώς περνούσαν στα γυρίσματα.

«Ένα Αύγουστο του 2020 ή του 1969», γράφει στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Μπορεί η σειρά της ΕΡΤ να ολοκληρώθηκε, ωστόσο, και τους δύο ηθοποιούς θα τους απολαύσουμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε διαφορετικούς ρόλους.

Ο Μιχάλης Οικονόμου θα συνεχίσει την πορεία του στην ΕΡΤ και αυτή τη φορά μέσα από τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».

Εν αντιθέσει με τον Μελέτη Ηλία, που θα είναι στη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» και ο ρόλος του θα είναι τελείως κόντρα με τον καλοκάγαθο Στέλιο που απολαύσαμε για τρία χρόνια.

Ο ρόλος του ως «Γιωρίκης»

«Ο Γιωργίκης είναι ένας άνθρωπος φαινομενικά σκληρός, αλλά αρκετά πονεμένος που έχει κλειστεί στον εαυτό του για πολλά χρόνια και κάνει το μεγάλο βήμα μετά από καιρό να ξανά ανοίξει προς το φως», όπως χαρακτηριστικά λέει ο Μελέτης.

Ο ρόλος του Γιωργίκη αποτελεί ένα μεγάλο αίνιγμα για εκείνον καθώς «καλούμαι να βρω τις ανθρώπινες πλευρές του, να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από τα λόγια και τις πράξεις του, να ανακαλύψω σε ποια σκοτεινή γωνιά του μυαλού του υπάρχει ακόμη λίγο φως».

Διαβάστε επίσης

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γιωρίκη