Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση!»
TV Gossip

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση!»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση!»

Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός τραγουδιστής

Θύμα απάτης έπεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media πρόκειται να ακολουθήσει τη νομική οδό για να τιμωρηθούν οι δράστες.

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε ανάρτηση και αποκάλυψε ότι επιτήδειοι οικειοποιήθηκαν το όνομά του και δημιούργησαν λογαριασμό στο telegram ζητώντας χρήματα από ανυποψίαστο κόσμο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συμβούλευσε τους ακολούθους του να μην δίνουν προσωπικά στοιχεία και κωδικούς στο διαδίκτυο και συνέχισε λέγοντας ότι θα ζητήσει τη βοήθεια από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«[16.05.24 ~ ΑΠΑΤΗ

Μόλις πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα.
Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές.

Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους.
Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου»