Ναταλία Δραγούμη: «Πόσες αναμνήσεις να χωρέσουν μέσα σε έναν θάλαμο;»
TV Gossip

Ναταλία Δραγούμη: «Πόσες αναμνήσεις να χωρέσουν μέσα σε έναν θάλαμο;»

Ναταλία Δραγούμη: «Πόσες αναμνήσεις να χωρέσουν μέσα σε έναν θάλαμο;»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Ένας τηλεφωνικός θάλαμος ήταν αρκετός για να ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν, τότε που τα κινητά δεν ήταν τόσο διαδεδομένα ή οριακά δεν υπήρχαν.

Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει τις λεγόμενες τηλεκάρτες και πηγαίναμε στους τηλεφωνικούς θαλάμους της γειτονιάς για να κάνουμε τα τηλεφωνήματά μας.

Η Ναταλία Δραγούμη σε έξοδό της εντόπισε έναν πιο σύγχρονο θάλαμο αλλά κι αυτό ήταν αρκετό για μια αναδρομή στο παρελθόν.

«Πόσες αναμνήσεις να χωρέσουν μεσα σε ένα θάλαμο…?

Εγώ μέσα, εξω βροχή, κερματα που μπαίνουν στη σχισμή, ουρές στα νησιά για να πάρεις τους γονεις σου απο τις διακοπές σου ότι είσαι καλά.

Βόλτες νύχτα με την κολλητή στις πλατείες του Ψυχικού για γκομενικά τηλεφωνήματα, να βγαίνει η γιαγιά του και να μην στον δίνει αφού σου έχει κάνει παρατήρηση για το ακατάλληλο της ώρας, να μην το σηκώνει και να κάνεις γύρους δίπλα στο θάλαμο, να βρίζεις γιατί ο προηγούμενος κάνει δίωρο τηλεφώνημα.

Να βιάζεσαι, να το κλείνεις και να βγαίνεις κλαίγοντας, να μην πιάνει και να καίγεσαι… Να σου χτυπάει ο επόμενος ..

Να ψάχνεις επειγόντως και να είναι όλοι χαλασμένοι, να κλείνεις την ώρα του ραντεβού μαζί του για το σινεμά που τόσο λαχταράς και όλα αυτά γιά να μην σε ακούνε σπιτι σου γιατί υπάρχει ένα τηλέφωνο στό σαλόνι…

Τι εποχές…».

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Δραγούμη: «Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο στο χέρι. Δεν κάνω κακό σε κανέναν…»