Νατάσα Σκαφίδα: Ξεσπά για την κόντρα Βαρδή – Φιλοθέης Μωβ
TV Gossip

Νατάσα Σκαφίδα: Ξεσπά για την κόντρα Βαρδή – Φιλοθέης Μωβ

Νατάσα Σκαφίδα: Ξεσπά για την κόντρα Βαρδή – Φιλοθέης Μωβ

Η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή τοποθετήθηκε για την κόντρα που δημιουργήθηκε μετά τη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή

Μία άνευ προηγουμένων κόντρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μωβ, με τη Νατάσα Σκαφίδα να ξεσπά μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν από τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή, με πολλούς καλλιτέχνες να τον τιμούν και να μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια.

Η Φιλοθέη Μωβ φαίνεται πώς δεν προσκλήθηκε στη συναυλία και έδειξε την έντονη ενόχλησή της ότι δεν τηρήθηκε η υπόσχεση που είχε δοθεί στον Αντώνη Βαρδή.

«Δεν πήγα γιατί δεν προσκλήθηκα. Το έμαθα μέσω Facebook. Έπρεπε να υπογράψω όμως για τη συναυλία και υπέγραψα. O Αντώνης είχε αφήσει ευχή και  κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία, παρόλα αυτά υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο να μην υπογράψω. Υπέγραψα αλλά δεν πήγα γιατί αισθανόμουν ότι θα αθετούσα τον λόγο μου προς εκείνον.

Ο Αντώνης είχε πει δημόσια σε μια συναυλία στον Ταύρο πριν από τον θάνατό του ότι αφήνει “ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και την οικογένειά μου” να κάνουν συναυλία μετά θάνατον.

Σε αυτή τη συναυλία υπήρχε το “Όλοι μαζί μπορούμε” που ήταν φιλανθρωπικό.

Δεν χρειάζεται επικοινωνία με τα παιδιά του Αντώνη. Η επικοινωνία διακόπηκε γιατί με κλείδωσαν έξω από το σπίτι κλειδώνοντας τα προσωπικά μου αντικείμενα. Δεν σεβάστηκαν – και θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη- την επιλογή του πατέρα τους.

Η Δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Κάποια στιγμή θα λυθούν οι διαφορές στα δικαστήρια, δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταλήξει ο Αντώνης έτσι, αρνούμαι να δεχτώ αυτή την απώλεια. Πήγαινα πολύ συχνά στο νεκροταφείο αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είναι αδύνατο να χωρέσει τόση ενέργεια σε ένα τόσο μικρό μέρος. Τώρα πηγαίνω εθιμοτυπικά», είχε πει στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδή

«Ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της να γίνει συναυλία. Ναι όντως υπέγραψε ένα χαρτί, που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Μην τρελαθούμε! Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, έχω το ηθικό δικαίωμα και δεν μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο, απαγορεύοντάς μου να τραγουδήσω για τον πατέρα μου. Δηλαδή μη φτάσουμε ως εκεί. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα.

Θεωρώ ότι έχω να κάνω ο,τιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έχω σκοπό» ενώ για τη συναυλία που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο, επεσήμανε ότι η Φιλοθέη Μωβ δε μπορεί να την μπλοκάρει. «Αν πάει να την μπλοκάρει, θα πάμε δικαστικώς. Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι αν θέλει η κυρία, μπορεί να το δοκιμάσει. Εμείς εδώ είμαστε για να απαντήσουμε.

Τον είδα στον ύπνο μου. Μπήκα σε μια πολυκατοικία, άγνωστη για εμένα, κατέβηκε με το ασανσέρ και μου είπε “Κατέβηκα για να σε δω”. Με πήρε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά, τον χάιδεψα στα μαλλιά και ήταν πολύ συγκινητικό. Ξύπνησα φοβερά φορτισμένος, κλαμένας, το είπα στη γυναίκα μου, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Ήταν 5 μέρες μετά τη συναυλία», είχε αποκαλύψει στο Happy Day.

Το ξέσπασμα της Νατάσας Σκαφίδα

«Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς ένα τεράστιο γεγονός που σκοπό είχε να τιμηθεί αυτός ο τεράστιος καλλιτέχνης, ο Αντώνης Βαρδής.

Αυτό είναι το θέμα και αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα από όλους.

Λυπηρός ο κιτρινισμός καθώς επίσης και οι άνθρωποι που προκαλούν για να βγουν στην επιφάνεια από την αφάνειά τους με κάθε τρόπο.

Χάνονται ψυχές άδικα! Και ο κόσμος ασχολείται με το αν όντως έδωσε άδεια ο Χ ή ο Ψ για να γίνει η συναυλία, με το αν καλέστηκε ο τάδε σε αυτή τη συναυλία και πάει λέγοντας.

Και εγώ αναρωτιέμαι αν όντως έκανα καλά που επέλεξα να φέρω σε αυτόν εδώ τον κόσμο τα παιδιά μου και με τι αξίες θα μεγαλώσουν.

Αύριο μεθαύριο θα κάνουν αναζήτηση στο google το όνομα του παππού τους και του πατέρα τους που είναι και θα είναι αξιολογότατοι καλλιτέχνες και θα τους βγάζει: Η δικαστική διαμάχη, η κόντρα με την Μωβ, Ροζ, Κίτρινη…

Αντί να τους βγάζει ο τεράστιος Αντώνης Βαρδής και η παρακαταθήκη που άφησε σε όλο τον κόσμο με το έργο του.

Ας προσέχουμε λιγάκι ποια θέματα θα πρέπει να περνάνε και ποια θα πρέπει να κόβονται μαχαίρι».

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο: Μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα της σειράς