Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου!
TV Gossip

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου!

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της τέως βασιλικής οικογένειας

Χωριστούς δρόμους ζωής αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

Το ζευγάρι δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Για την Τατιάνα Μπλάτνικ η Παρασκευή 19/4 ήταν μία χαλαρή ημέρα καθώς επισκέφθηκε νωρίς το πρωί τη λαϊκή αγορά και συνέχισε αργότερα με μία βόλτα απολαμβάνοντας τη θέα της Αθήνας από ψηλά, όπως είδαμε στα insta stories της.

Η γνωριμία και ο γάμος

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ γνωρίστηκαν το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας και σύντομα η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε τρυφερό ειδύλλιο. Το 2004, ο Νικόλαος έδωσε το παρών στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα συνοδευόμενος από την Μπλάτνικ.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2009 ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του ζευγαριού, από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, όπου παρευρέθηκαν μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

Όσα έλεγε η Τατιάνα Μπλάτνικ στην πρώτη της τηλεοπτική εξομολόγηση: «Μετά από 12 χρόνια γάμου, αυτό που με εκπλήσσει ακόμη στον σύζυγό μου είναι η υπομονή!»