Νίκος Κοκλώνης: Έδωσε το έναυσμα για το επόμενο Fame Story! «Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει!»
TV Gossip

Νίκος Κοκλώνης: Έδωσε το έναυσμα για το επόμενο Fame Story! «Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει!»

Νίκος Κοκλώνης: Έδωσε το έναυσμα για το επόμενο Fame Story! «Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει!»

Ο παρουσιαστής έκανε έναν μικρό απολογισμό, ευχαρίστησε για τη στήριξη και έδωσε το σύνθημα για τον επόμενο κύκλο του μουσικού reality

Ύστερα από περίπου 3 μήνες γεμάτους μουσική, τραγούδια, κέφι, δυσκολίες και αγωνίες, το Fame Story έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής 22/12, κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, με την Άννα να σηκώνει την κούπα, το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά και ένα συμβόλαιο με την Panik Records.

Στο τέλος του φαντασμαγορικού σόου, ο Νίκος Κοκλώνης, συγκινημένος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να επαναφέρει το Fame Story στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από 21 χρόνια, αναφέρθηκε στους αγαπημένους του κριτές, στον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια, αλλά και στο γεγονός ότι η μουσική ακαδημία θα ανοίξει ξανά τις πόρτες της!

Μάλιστα, στο τέλος της ομιλίας του, ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές στο J2US που έρχεται, ενώ στην ανάρτησή του στο Instagram, εκτός από έναν μίνι απολογισμό, υπενθύμισε στον κόσμο ότι οι συμμετοχές για το επόμενο Fame Story έχουν ξεκινήσει ήδη.

«Μεγάλο ευχαριστώ!»

«Μοναδικές στιγμές ζήσαμε χθες στον Τελικό μας! 

Με μεγάλες ανατροπές, αλλά και πολλή χαρά και συγκίνηση. Ήταν μια ανεπανάληπτη ξεχωριστή γιορτή για όλους μας: τα παιδιά, τους κριτές, τους καθηγητές, αλλά και για όλους εσάς που εδώ και τρεις μήνες αγκαλιάσατε την Ακαδημία και στηρίξατε τους σπουδαστές σε κάθε τους βήμα- αναδεικνύοντας και τον μεγάλο νικητή, την υπέροχη Άννα μας!

Το Fame Story έγινε μια μεγάλη οικογένεια και σας ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί και το δυναμικό “παρών” που δώσατε στον μεγάλο μας Τελικό, κάνοντάς μας πρώτη σας επιλογή.

Μεγάλο ευχαριστώ στους αγαπημένους Κριτές μας:

Τον ένα και μοναδικό Αντώνη Ρέμο που χθες μας απογείωσε με τα λατρεμένα του τραγούδια και τη μαγική του φωνή.

Την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που έβαλε fuego στη σκηνή, κάνοντας τον τελικό μας ένα αξέχαστο πάρτι!

Τον Γιώργο Αρσενάκο που μαζί κάναμε πραγματικότητα το όνειρο του Fame Story μετά από συζητήσεις και προσπάθειες που κράτησαν χρόνια.

Τον Light που ήταν η αποκάλυψη του σόου και ένας νέος αγαπημένος συνεργάτης για μένα.

Θέλω να πω μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη τους εξέλιξη, αλλά και στο team των καθηγητών που τα στήριξαν και τα βοήθησαν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες που έχουν για να κάνουν τη διαφορά στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Μπορεί ο νικητής να είναι ένας, αλλά είμαι βέβαιος πως θα δούμε πολλούς από τους σπουδαστές της Ακαδημίας μας να κάνουν σπουδαία πράγματα επαγγελματικά.

Και φυσικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Star και σε όλη την εξαιρετική ομάδα που δουλέψαμε μαζί αυτούς τους 3 μήνες!

Ανυπομονώ για τη συνέχεια! Οι συμμετοχές για το επόμενο Fame Story έχουν ήδη ανοίξει!», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Fame Story – Τελικός: Σάρωσε τα πάντα σε τηλεθέαση και Twitter