Νίκος Κοκλώνης: «Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Ανεβάζουμε τον πήχη!»
TV Gossip

Νίκος Κοκλώνης: «Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Ανεβάζουμε τον πήχη!»

Νίκος Κοκλώνης: «Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Ανεβάζουμε τον πήχη!»

Ο παρουσιαστής του Fame Story έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια του μουσικού διαγωνισμού

Μία ημέρα μετά τον εντυπωσιακό προημιτελικό του Fame Story και τις ανατροπές που «έκρυβε» στο τέλος του, ο Νίκος Κοκλώνης ανυπομονεί για το 12ο live, της επόμενης Παρασκευής (15/12), όπου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός.

Ο παρουσιαστής στο 11ο live αποχαιρέτησε δύο από τους διαγωνιζόμενους της μουσικής ακαδημίας, τρεις για την ακρίβεια. Τους Ντάνι και Βίκτωρ και τον Δημήτρη Κλειδά, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πείσουν την κριτική επιτροπή για τη συνέχεια και δεν πήραν τον εισιτήριο για την ημιτελική φάση, σε αντίθεση με την Άννα, που παρέμεινε στο παιχνίδι, αλλά και με τον Σωτήρη, τον οποίο «έσωσε» το τηλεοπτικό κοινό.

Πλέον, την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να μάθουμε ποια θα είναι η υποψήφια τετράδα προς αποχώρηση, έτσι ώστε την επόμενη Παρασκευή, να μάθουμε ποιοι θα είναι στον μεγάλο τελικό του Fame Story.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανυπομονεί για το επόμενο live και όπως έγραψε, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!

«Τι νύχτα! Είχα την απόλυτη χαρά να παρουσιάσω και το χθεσινό επεισόδιο του ‘Fame Story’ και τι επεισόδιο ήταν! Ο καλεσμένος μας, ο καταπληκτικός Στέφανο Πιτσινιάγκα!

Ξεκινήσαμε την πρώτη μας βραδιά με ντουέτα και το αίσθημα σε εκείνη τη στιγμή ήταν απίστευτο. Η χημεία, η ενέργεια, το πάθος – ήταν όλα εκεί!

Μόλις 6 μέρες έμειναν για τον ημιτελικό. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Ανεβάζουμε τον πήχη και η μουσική μας ακαδημία χρειάζεται την υποστήριξή σας περισσότερο από ποτέ.

Συνεχίστε λοιπόν να δείχνεται την αγάπη σας στα παιδιά , συνεχίστε να τα στηρίζεται με την ψήφος σας και ας γράψουμε μαζί μουσική ιστορία για να βγάλουμε τον μεγάλο νικητή η νικήτρια του Fame story!», έγραψε στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Το Fame Story το έριξε έξω! Ξεσήκωσε ο Νίκος Κοκλώνης τους θαμώνες του Nox