Ο Brad Pitt έγινε… γκαζιάρης στα 60 του!
TV Gossip

Ο Brad Pitt έγινε… γκαζιάρης στα 60 του!

Ο Brad Pitt έγινε… γκαζιάρης στα 60 του!

Θα υποδυθεί τον βετεράνο οδηγό της Formula 1 στην επερχόμενη ταινία του

Στη διάρκεια του Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας στο Νορθχαμπτονσάιρ, οι 150.000 θεατές που το παρακολούθησαν από τις κερκίδες έγιναν μέρος των πρώτων γυρισμάτων για την επερχόμενη ταινία με θέμα τη Formula 1 και πρωταγωνιστή τον 59χρονο Αμερικανό ηθοποιό.

Ο Brad Pitt, o οποίος είναι και συμπαραγωγός της ταινίας μαζί με τον Λιούις Χάμιλτον, υποδύεται τον βετεράνο οδηγό της Formula 1 Σόνι Χάγες, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση. Aυτή τη φορά σε ρόλο μέντορα του νεαρού οδηγού Τζόσουα Πιρς, που τον υποδύεται ο Ντάμσον Ίντρις.

Συμπρωταγωνιστής του Μπραντ Πιτ θα είναι ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει από τη συνδρομητική πλατφόρμα Apple TV+ σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοζίνσκι. «Δεν έχω οδηγήσει ξανά αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Τα τελευταία 20 χρόνια έχω οδηγήσει ποδήλατο πίστας και αυτό βοήθησε πολύ. Ως ένας απλός πολίτης δεν είχα ιδέα τι σημαίνει να είσαι οδηγός Formula. Είναι όλη αυτή η επιδεξιότητα και η επιθετικότητά τους! Είναι καταπληκτικοί αθλητές και τους σέβομαι απεριόριστα» τόνισε ο Μπραντ Πιτ μιλώντας για τη νέα του ταινία.

Διαβάστε ακόμη

Νέα Υόρκη: Robert Pattinson, Brad Pitt και άλλοι ξένοι celebrities φόρεσαν φούστα και μαγνήτισαν τα βλέμματα

Brad Pitt: Στο Μεξικό γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου μαζί με τη νέα του σύντροφο

Brad Pitt: Τι είναι η «προσωποαγνωσία» από την οποία πάσχει; Οι ειδικοί εξηγούν – Συνδέεται με την κατάθλιψη ή τη χρήση ουσιών;